REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
55
Raimonda Masiulytė su vyru (tv3.lt fotomontažas)

Prieš dešimtmetį muzikiniame realybės šou „Dangus“ išgarsėjusi Raimonda Masiulytė-Ramchurn savo ateitį nusprendė kurti Airijoje. Kartu su sutuoktiniu Vimaliu užsienyje gyvenanti moteris taip pat neslėpė, jog jos gyvenime buvo įvairių sunkumų, kuriuos ji įveikė.

55

Prieš dešimtmetį muzikiniame realybės šou „Dangus“ išgarsėjusi Raimonda Masiulytė-Ramchurn savo ateitį nusprendė kurti Airijoje. Kartu su sutuoktiniu Vimaliu užsienyje gyvenanti moteris taip pat neslėpė, jog jos gyvenime buvo įvairių sunkumų, kuriuos ji įveikė.

REKLAMA

„Buvo sudėtingas laikotarpis, tačiau mes su vyru tikime tikra, idealia, aistringa meile, kuri mus ir suvedė“, - pasakojo Raimonda.

Stresas kenkė santykiams

Perpus suliesėjusi moteris taip pat prasitarė, kad dėl pykčių ir nesutarimų buvo kaltas atsiradęs stresas. „Mano įvaizdis buvo kitoks, pasikeičiau, sunku buvo suvokti, kad tai ta pati aš, nors žiūri į veidrodį ir savęs nepažįsti… Man prireikė laiko“, - teigė ji.

Ir nors buvo kalbų, kad žinoma pora ruošiasi skyryboms, vis dėlto jie nusprendi žengti bendru gyvenimo keliu. „Jis niekuomet manęs nepaliko vienos, rūpinosi, laukė, kol būsiu pasirengusi, susiprasiu su nauja savimi“, - gražių žodžių vyrui Vimaliui negailėjo Raimonda.

REKLAMA
REKLAMA

Raimonda taip pat pajuokavo, kad gyvenimas su vyru, kilusiu iš Mauricijaus, yra neįprastas: „Atrodo, kad tu visuomet atostogauji, šypsaisi, esi darbštus ir ambicingas. Tai visko gyvenime matę vyrai, kurie dėl mylinčios moters dega aistra“, - sakė ji.

REKLAMA

Kaip niekad laiminga

Sveiką gyvenimo būdą propaguojanti R. Masiulytė tvirtino, kad šiuo metu yra kaip niekad laiminga. „Esu laiminga, kai galiu save realizuoti, nusiperku dovanų naują suknelę ir džiaugiuosi savimi. Aš mėgstu bendrauti, labai myliu žmones“, - teigė R. Masiulytė.

Airijoje ne pirmus metus gyvenanti atlikėja tikino, jog jai labiausiai trūksta mamos, seserų, vyro šeimos ir senų draugų, tačiau visa kita yra lengvai pasiekiama lėktuvais. „Šiuo metu dirbu su keliais skirtingais projektais, verčiu, dirbu mokytoja, daug dainuoju ir keliauju. Tokia mano paprasta gyvenimo rutina dabar“, - šyptelėjo ji.

REKLAMA
REKLAMA

Atostogoms pasirinko Turkiją

Tiesa, vasaros atostogas pora nusprendė leisti lietuvių pamėgtoje Turkijoje. „Tik grįžau iš kelionės po Paryžių, ten buvau išvykusi darbo reikalais, susijusiais su naujuoju albumu, kuris pasirodys jau netrukus. Praleidau kelias dienas su seserimi, o kas gali būti geriau už Paryžių, vasarą ir gerą kompaniją?“, - šyptelėjo atlikėja.

Raimonda šyptelėjo, kad kelionė į Turkiją buvo kiek spontaniška: „Joninių proga turėjau kelis pasirodymus ten besiilsintiems bei gyvenantiems. Nors čia teko lankytis tik kartą, kartu su vyru nusprendėme aplankyti Antalijos pakrantę“, - įspūdžiais dalijosi R. Masiulytė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Įspūdingi kalnai ir ežerai - žinoma moteris su mylimuoju mėgavosi vasaros atostogų akimirkomis. „Išsinuomavome automobilį ir patraukėme ten, kur mato akys“, - šyptelėjo moteris.

Raimonda taip pat prasitarė, kad vos tik grįžus iš Turkijos jos lauks kelionė į Maroką bei Casablanką. „Nemeluosiu, mano vyrui, kuris kilęs iš Mauricijaus salos, kur vieni gražiausių paplūdimių, labai sunku nustebti, tačiau jam labai patinka Portugalijos, Šiaurės Italijos gamta, Baltijos pajūris. Tikimės greitu metu patraukti ir į karibus, aplankyti Bob Marley gimtinę, esame jo gerbėjai“, - teigė R. Masiulytė.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų