REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
29
Whitney Houston (nuotr. SCANPIX)

Nuostabaus balso savinininkė dainininkė Whitney Houston buvo rasta negyva dar 2012 metais, tačiau jos mirtis paliko daugybę klausimų tiek apie ją pačią, tiek ir apie jos karjerą.

29

Nuostabaus balso savinininkė dainininkė Whitney Houston buvo rasta negyva dar 2012 metais, tačiau jos mirtis paliko daugybę klausimų tiek apie ją pačią, tiek ir apie jos karjerą.

REKLAMA

Būtent todėl praėjus keliems metams apie dainininkę sukurtas dokumentinis filmas, kuris atskleis dar niekada negirdėtų detalių apie šią garsią moterį.

W. Houston atsitiktinai mirė būdama 48 metų, vonioje.

Tačiau nedaugelis žino, kad ji mirė Grammy apdovanojimų savaitgalį – ruošėsi į ypatingą vakarėlį, kuriame nekantravo pasirodyti. Ji buvo laiminga dėl savo naujausios muzikos, naujo vaidmens, o taip pat džiaugėsi ir savo kūno formomis.

Likus kelioms valandoms iki vakarėlio Houston viešųjų ryšių atstovas gavo skambutį, kad turi kuo skubiau ateiti į 4-ąjį aukštą, kuriame buvo apsistojusi Whitney. Lifte jis sutiko apsaugą, kurios iškart paklausė, kas gi nutiko? Būtent tada jis ir išgirdo tą nelemtą atsakymą – ji negyva.

REKLAMA
REKLAMA

Jos kraujyje tuo metu buvo rasta kokaino, taip pat prisidėjo širdies liga.

Nepaisant šių detalių, režisierius Kevinas Macdonaldas yra įsitikinęs, kad rado visus atsakymus, padėsiančius geriau suvokti, kodėl Whitney buvo skirtas būtent toks likimas. Jis sukūrė filmą, kuris pasakoja apie dainininkę nuo tų dienų, kai buvo itin liesa paauglė, iki to laiko, kai tapo viena žinomiausių atlikėjų pasaulyje.

REKLAMA

Režisierius nusprendė pasauliui parodyti ir tai, kad jos vartojami narkotikai žalojo ne tik ją ir jos kūną, bet ir jos balsą.

Filmas ypatingas ir tuo, kad jo metu parodomi net 70 interviu su artimiausiais jos žmonėmis. Tokiu būdu atskleistos ir jų paslaptys. Pasirodo, kad dėl daygybės priežasčių šeimoje, W. Houston niekuomet taip ir nerado savyje stiprybės išlaikyti savo karjerą, kai to reikėjo labiausiai.

W. Houston brolis Johnas, kuris buvo jos prodiuseris, vogdavo atlikėjos pinigus. Kiti jos broliai – Gary ir Michael – turėjo problemų su narkotikais, o tai tikrai kėlė sunkumų ir pačiai Whitney, kuri nuo priklausomybių kentėjo ne vienerius metus. Jos motina buvo užmezgusi romaną su šeimos bažnyčios vadovu, o atlikėjos pusseserė seksualiai ją išnaudojo.

REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto daugiausiai bėdų kilo aiškinantis Whitney gyvenimo baigtį. „Pagavau meluojant net keturis skirtingus žmones, kurie mane tikino, kad žino, kodėl Whitney gyvenimas baigėsi būtent tada. Vis dėlto nemanau, kad ji buvo nužudyta – tam patvirtinti nėra jokių detalių“, – kalbėjo filmo režisierius.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų