REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
36
Erika Vitulskienė (D. Čėplos nuotr.)

Dar prieš kurį laiką itin veikli moteris bei tenoro Merūno Vitulskio žmona Erika nusprendė išpildyti savo svajonę.

36

Dar prieš kurį laiką itin veikli moteris bei tenoro Merūno Vitulskio žmona Erika nusprendė išpildyti savo svajonę.

REKLAMA

Anksčiau moteris apie tai prabilo paslaptingai, o štai ketvirtadienio vakarą pagaliau ryžosi atskleisti viską, ką tiek ilgai planavo.

Moteris vakar artimuosius sukvietė į išskirtinį savo kolekcijos „EV mados namai“ pristatymą. Čia ji pristatė įvairius įvaizdžius, pritaikytus įvairių kūno formų moterims.

„Problemos mano gyvenime kildavo visiškai lygioje vietoje, kai eidavau apsipirkti drabužių“, – anksčiau išplatintame vaizdo įraše yra sakiusi ji.

Moteris vėliau viską paaiškina plačiau – pasirodo, ji tiesiog nerasdavo ką nusipirkti. „Aš neturėdavau galimybės atrodyti gerai, pasitikėti savimi. Mano svajonė buvo rasti drabužius, kurie tiktų mano figūros tipui“, – atskleidė ji.

REKLAMA
REKLAMA

Ji pasakojo, kad apsipirkinėjimas dažnai tapdavo tarsi užburtas ratas. „Visų pirma, bandai rasti kažką nusipirkti, o visų antra, labai savimi nusivili ir tada šoki į tokią depresijos duobę. Tada prasideda kažkokių dietų laikymasis, psichologinės problemos ir taip viskas išsivysto į tokį didelį rutulį, kurio visiškai mums nereikia. Mes tiesiog turime mylėti save tokias, kokios esame“, – šypsosi žavi moteris.

Vaizdo įraše E. Vitulskienė demonstruoja naujus drabužius, o jo pabaigoje intriguoja: „Aš pavargau laukti, kol išsipildys mano svajonės ir elementarūs lūkesčiai.“

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų