REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
9
Juozas Liesis (nuotr. facebook.com)

Žinomi Lietuvos tėčiai trečiadienį netoli sostinės susirungė neįprastose, užsienyje ypač populiariose varžybose.

9

Žinomi Lietuvos tėčiai trečiadienį netoli sostinės susirungė neįprastose, užsienyje ypač populiariose varžybose.

REKLAMA

Birželio pradžioje minėtą Tėčio dieną žinomi vyrai dar kartą atšventė pripučiamų vandens batutų parke „Water Inn“, kur susirungė dėl greičiausio tėčio titulo. Palaikyti dalyvių susirinko patys brangiausi sirgaliai – mylimosios ir vaikai.

Varžybų dalyviai – Deividas Česnauskis, Viktoras Diawara, Vilius Alesius, Paulius Skučas ir Juozas Liesis – turėjo kuo greičiau įveikti pripučiamame parke įrengtas įvairias kliūtis: buomus, lynus šuoliams į vandenį, batutus, čiuožyklas, pripučiamus kamuolius, plaukiojančias salas ir kt. Po įtemptų ir smagių varžybų greičiausio ir ištvermingiausio tėčio titulu džiaugėsi greičiausiai trasą įveikęs D. Česnauskis. Vos 4 minutes trasoje užtrukęs futbolininkas prisipažino, kad prieš varžybas tikrai nesitikėjo, kad tai tokia smagi, bet tuo pačiu ir nelengva pramoga.

„Vandens batutų parke teko būti pirmą kartą, tad nežinojau, ko tikėtis. Visgi paaiškėjo, kad sunkiausia yra ne kliūtys, o bandymas įkritus į vandenį vėl užlipti ant batuto ir tęsti varžybas. Iš šono viskas atrodo kur kas lengviau, bet galiu pasakyti, kad čia tikrai yra ką veikti“, – po varžybų sakė D. Česnauskis.

REKLAMA
REKLAMA

Anksčiau per televiziją rodytą japonišką šou „Takeši pilis“ ir šiuo metu populiarų JAV šou „Wipe out“ primenanti pramoga gerų emocijų suteikė visiems dalyviams. Po varžybų kai kurie jų pakartotinai trasą skubėjo įveikti jau kartu su vaikais.

REKLAMA

Pasak vieno iš „Water Inn“ įkūrėjų Algirdo Daniaus, tai dar gana nauja pramoga Lietuvoje – pirmasis toks parkas buvo įkurtas tik praėjusiais metais – bet sulaukia vis daugiau aktyvių pramogų mėgėjų dėmesio.

„Šios pramogos populiarumą visų pirma lemia tai, kad batutai yra smagi ir azartiška pramoga, bet tuo pačiu ir labai universali. Pramogauti batutų parke gali visi šeimos nariai. Taip pat ši pramoga idealiai tinka mūsų šaliai, nes pramogauti galima bet kokiu oru. Varžymasis batutų parke per lietų gali būti dar smagesnis iššūkis nei šviečiant saulei“, – pasakoja A. Danius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų