REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
30
„69 danguje“ (Eglės Pinikienės nuotr.)

 Grupės „69 danguje“ merginos vakar pristatė naujausią savo kūrinį „Lik dabar ir čia“, kuris jau nuo rytojaus skambės ir naujo TV3 serialo „Tarp mūsų, mergaičių“ anonsuose. Pristatyti serialą pasirinkta daina – šilta, nerūpestinga ir puikiai padeda kurti moterišką serialo nuotaiką.

30

 Grupės „69 danguje“ merginos vakar pristatė naujausią savo kūrinį „Lik dabar ir čia“, kuris jau nuo rytojaus skambės ir naujo TV3 serialo „Tarp mūsų, mergaičių“ anonsuose. Pristatyti serialą pasirinkta daina – šilta, nerūpestinga ir puikiai padeda kurti moterišką serialo nuotaiką.

REKLAMA

Jau ateinantį pirmadienį, birželio 25 dieną, TV3 eteryje pasirodys naujas humoro serialas „Tarp mūsų, mergaičių“, kurio pagrindinės veikėjos – trys moterys, vienos šeimos narės – dukra, mama ir močiutė. Visas serialo veiksmas suksis apie jų santykius bei, žinoma, apie meilę, kurios, nepaisant amžiaus, ieško visos moterys.

Grupės „69 danguje“ narė Nijolė Pareigytė-Rukaitienė sako, kad grupės merginoms puikiai pažįstama seriale kuriama moteriškos draugystės tema. Nors merginų nesieja šeimyniniai ryšiai, jos viena kitą vadina antrąja šeima. Grupės narės ne kartą yra visos kartu gyvenusios po vienu stogu ir net dabar tokių pasibuvimų labai laukia.

„Esam ne kartą visos drauge gyvenusios. Gyvenom visos su vaikais mėnesį laiko Tenerifėje. Esam mėnesį visos trys gyvenusios ir keliavusios Amerikoje. Merginos gyveno šalia manęs Karklėje, kaimynystėje, su vaikais ir net kartais su vyrais. Kadangi mes esam kartu jau keturiolika metų, esam daug išgyvenusios ir patyrusios, tai daug laiko kartu praleidžiame ir mums puikiai sekasi, mums smagu kartu. Tai mums – ne iššūkis. Mes laukiam tokių išvykų. Norisi kartais jau ir pabėgti nuo vyrų, nuo vaikų, pakalbėti moteriškai, pasidalinti patirtimi“, – pasakojo Nijolė.

Pasak Nijolės, jų trijulėje nėra jokios moteriškos konkurencijos, atvirkščiai – jos palaiko viena kitą visokiausiose situacijose. „Mes kartu išgyvenam ir smagias, ir skaudžias akimirkas, kartu verkiam, paglostom viena kitą, patarimais pasidalinam“, – moteriška draugyste džiaugėsi grupės „69 danguje“ narė.

Vis dėlto Nijolė pripažino, kad gyventi su draugėmis yra viena, o su mama, taip, kaip tai daro serialo herojės – visai kas kita. „Mūsų santykiai su mama yra ypač šilti ir nuoširdūs. Aš ja didžiuojuosi, džiaugiuosi, o tas mūsų stiprus ryšys dar labiau sustiprėjo, kai pati tapau mama. Tačiau gyventi kartu... nenorėčiau. Mano nuomone, vaikai neturėtų gyventi su tėvais, nes tuomet santykius atšaldo rutina, konfliktai...“, – kalbėjo N. Pareigytė-Rukaitienė.

Seriale „Tarp mūsų, mergaičių“ trys moterys – dukra, mama ir močiutė – gyvena po vienu stogu. Visos jos skirtingų charakterių, su skirtingomis patirtimis, tačiau jas jungia ne tik giminystės ryšiai, bet ir nuolatinės laimės bei meilės paieškos. Tikras moteriškas karas užverda, kai duktė pareiškia, kad jos mylimasis gyvens kartu. Ar joms reikia vyro namuose? Kaip širdies reikalai sekasi mamai ir močiutei? Serialas, kuriame kaip ir gyvenime nuolat bus vos vienas žingsnis tarp tragedijos ir komedijos.

Naujas humoro serialas „Tarp mūsų, mergaičių“ – nuo birželio 25 d. pirmadieniais–ketvirtadieniais 20 val. per TV3.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų