REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
28
Kristina Ivanova (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

Dainininkė Kristina Ivanova, atrodo, turi viską – mylimą darbą, ją palaikančią šeimą, daugybę pasekėjų ir idealią figūrą. Vis dėlto ji atvira – dėl visko reikia pasistengti.

28

Dainininkė Kristina Ivanova, atrodo, turi viską – mylimą darbą, ją palaikančią šeimą, daugybę pasekėjų ir idealią figūrą. Vis dėlto ji atvira – dėl visko reikia pasistengti.

REKLAMA

Prieš kelis mėnesius žinoma dainininkė bei grožio salono savininkė pademonstravo savo kūno pokyčius, tačiau tik nedaugelis žinojo, kad sportuoti ji ėmė ne dėl to. Naujienų portalui tv3.lt Kristina papasakojo apie savo sportą, mitybą ir kokią vietą jos namuose užima svarstyklės.

- Daugelis vasarą visiškai išsimuša iš savo įprasto ritmo ir jei anksčiau sportavo, to atsisako. Kaip Jums pavyksta neatsisakyti sporto?

- Prisiverčiu pasportuoti, nes daviau sau pažadą, kad nuo sausio 1 dienos pradėsiu tai daryti. Tai įvyko ne todėl, kad norėjau kažką savyje pakeisti ar numesti svorio. Aš paprasčiausiai troškau, kad man nustotų skaudėti nugarą. Tai aš pasiekiau per antrą sportavimo mėnesį – kūnas sutvirtėjo. Tačiau dabar toliau sportuoju todėl, kad man tai –vienas malonumas, tikra fantastika. Pajautus tą tonusą, tu pats supranti, kad sportas tampa tavo gyvenimo dalimi – tai nėra rutina.

REKLAMA
REKLAMA

Aišku, būna karšta, kartais tingisi. Bet aš sportuoju ryte – man tai padeda, todėl kol kas šis noras nesilpnėja.

- O kaip vasarą atrodo Jūsų mityba?

- Labiausiai mane traukia tai, ką duoda daržai. O galimybė valgyti iš ten tikrai yra. Neseniai buvau nuvažiavusi pas močiutę, ji man priskynė salotų, krapų, braškių – jos buvo net šiltos. Šiais metais tai tapo net tam tikru grožio ritualu – man norisi valgyti beprotiškai daug visų sezoninių uogų. Stengiuosi vaisius ir daržoves pirkti turguje ir pati – su kai kuriais ūkininkais jau net esu susidraugavusi.

REKLAMA

Apskritai dabar per daug sau nesuku galvos, ką čia gamintis, nors tai daryti šiaip jau mėgstu. Tačiau vasarą automatiškai norisi lengvesnio maisto. Žiemą – atvirkščiai. Norisi šilumos, to jaukumo. Tada ir bandeles kepu (juokiasi).

- Kai kurie žmonės savo svorį seka sverdamiesi, kiti žiūri pagal rūbus. Kaip darote Jūs?

- Neseniai kažkam sakiau, kad reikėtų pasisverti, nes nežinau, kiek tiksliai sveriu. Esu patenkinta savo kūnu ir tiksliai, kiek sveriu, tikrai nežinau. Manau, kad niekas per daug nesikeitė ir toliau turėčiau sverti apie 54-55 kilogramus. Svarstykles namie turiu, bet jomis nesinaudoju – vakar tik nuvaliau dulkes (juokiasi). Šiuo metu tikrai esu patenkinta savo kūno formomis ir nieko nekeisčiau, o jei norėčiau keisti, tai sugalvočiau kaip. Ir, tikriausiai, pradėčiau nuo sporto.

REKLAMA
REKLAMA

Dabar paprasčiausiai gerai jaučiuosi – jaučiuosi sveika. Neturiu kažkokių nusiskundimų, o tai svarbiausia. Tačiau pasitaiko ir taip, kad dėl darbo savo organizmą nualinu. Kartais atėjus pietų metui aš vis dar būnu normaliai nevalgiusi. Tada tiesiog sustoju, įkvepiu, iškvepiu ir sau pasakau, kad atėjo metas tai padaryti.

- Ar galima teigti, kad per tiek laiko jau išmokote, koks sportas, mityba Jums yra tinkama?

- Taip, supratau, kas man patinka. Apskritai, pastaruoju metu vis labiau noriu pabandyti kažką naujo. Dviračių anksčiau nemėgau, tačiau pamačiau, kad draugai pradėjo tuo užsiimti, todėl pagalvojau, kad reikėtų pabandyti ir man. Anksčiau nebuvau ir vandens sporto mėgėja, bet dabar vis ryžtuosi išbandyti ir tai. Neapsikraunu – kiti turi hobius ar kažkokį sportą, kuris jiems labai patinka. Aš nesu tokia fanatė – galbūt esu labiau prisirišusi prie darbo. Esu labai patenkinta tuo, ką dabar darau, ir apie savo darbus visuomet kalbu labai teigiamai, nes suprantu, kad esu savo rogėse. Visa tai norisi tik stiprinti ir plėsti. Man atrodo, kad jei kažko nori, viską gali pasiekti.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų