REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
72
Simona Milinytė (nuotr. asmeninio albumo („Facebook“)

Kaip sako pati Simona: Gyvenimas dar niekada nebuvo toks įdomus. Tokio užimtumo neturėjau jau senai.“ Simona dirba prie keleto projektų – kelių filmų, bei serialo, apie kurį jau minėjome praeitą savaitę.

72

Kaip sako pati Simona: Gyvenimas dar niekada nebuvo toks įdomus. Tokio užimtumo neturėjau jau senai.“ Simona dirba prie keleto projektų – kelių filmų, bei serialo, apie kurį jau minėjome praeitą savaitę.

REKLAMA

„Dirbu prie keleto projektų. Gavau vaidmenis keliuose filmuose. Vienas filmas, kur taip pat vaidinsiu pagrindinį vaidmenį jau yra užsakytas net 2019 metams! Smagu, kad man veiklos bus ir vėliau, ne tik projektai su kuriais dirbu šiuo metu“, – džiūgauja Simona.

Filmas, kuriame vaidins Simona bus rodomas „Sundance Film Festival“ bei pateiktas į Kanų, Berlyno, Los Andželo ir Tribekos filmų festivalius bei didžiuosius ekranus.

Simona ne tik dalyvaus festivaliuose bei spaudos konferencijose, tačiau ir žengs raudonais kilimais kartu su garsenybėmis (žvaigždės kaip Jay Z, Ashtonas Kucheris, Kristen Stewart, Kerry Washingtonas, Johnas Blackas, aktoriai iš „Orange is a new black“, „Games Of Thrones“) ir kitų serialų, bei filmų kasmet dalyvauja šiame filmų festivalyje). Filmas taip pat bus pristatytas didžiausiems kino teatrams.

REKLAMA
REKLAMA

Simona sako negalinti atsidžiaugti sėkme: „Jaučiuosi palaiminta, be galo laiminga. Kasdien dėkoju Dievui už viską, kas vyksta.“

„Tai filmas apie samdomus žudikus. Filmas tikrai įtempto siužeto, įtraukiantis į žmogžudysčių ir veiksmo sūkurį. Aš atliksiu vieną iš pagrindinių vaidmenų. Iš viso filme yra 6 pagrindiniai aktoriai. Visi be galo geri aktoriai. Vienas iš vaikinų yra vaidinęs tokiuose filmuose kaip „Star Wars“ ir „Mission Impossible“ su Tomu Cruise'u.

REKLAMA

Būsiu vienintelė mergina iš pagrindinių aktorių, todėl bus tikrai smagu. Būsiu lyg princesė tiek filmavimuose, tiek premjeroje ir filmų festivaliuose, – juokiasi Simona. – Filmo režisierius Lino Krihali yra be galo talentingas. Jis laimėjo scenarijų rašytojų/režisierių sąjungos apdovanojimą bei kontraktus su filmų leidybine kompanija. Jis darboholikas.

Šiuo filmu rūpinasi didele filmų kompanija kuri ir finansuoja filmą. Filmavimuose turėsiu ir savo atskirus padėjėjus ir makiažo bei plaukų stilistus. Nuo batų ir rūbų iki mėgstamiausių užkandžių ir poilsio kambarių – viskuo aprūpina prodiuserinė filmų kompanija“, – kalba Simona.

REKLAMA
REKLAMA

Filmas bus pradėtas filmuoti jau kitą mėnesį, planuojama jį pabaigti jau rugpjūtį, o premjera bus Sausio 24-tą dieną „Sundance“ filmų festivalyje. Simonai teks nemažai keliauti: filmų festivaliai, premjeros. Aktorė grįžti žada ir į Europą, jei turės dalyvauti Kanų, Berlyno ar Londono filmų festivaliuose.

Filmu rūpinasi didžiulė filmų kompanija, bei jau pasirašytas kontraktas su distributorių komanda. Filmas bus ne tik festivaliuose, bet ir rodomas kino teatruose, tik kol kas dar nėra aišku, kokiuose ir kur, tačiau daugiau informacijos bus atskleista jau greitai.

„Negaliu sulaukti kol prasidės filmavimai. Filmų kompanija labai rūpinasi aktoriais, bus labai smagu dirbti su didele profesionalų komanda bei puikiais aktoriais. Ir, aišku, laukiu nesulaukiu filmo premjeros ir festivalių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Be to, jei filmų kompanija nuspręs premjerą daryti ir Europoje, ar norės, kad aktoriai dalyvautų Kanų ar Berlyno filmų festivaliuose – greitu metu trumpam grįšiu ir į Europą!“ – džiūgauja aktorė.

Simona sako, kad iškart puikiai sutarė su visais aktoriais ir režisieriumi, bei visa filmavimo komanda, todėl ir dirbti yra daug smagiau ir įdomiau. Simona filmuojasi ne tik šiame, bet ir dar viename filme, kurio režisierius režisavo filmą su Denzeliu Washingtonu ir Russeul Crowe'u, na o dabar mergina bus viena iš aktorių jo naujame filme.

Simona šiame filme filmuosis Liepos mėnesį, o iškart po to prasidės jau minėto veiksmo filmo filmavimai. Pradedančiosios aktorės laukia tikrai įtempta vasara, tačiau mergina sako esanti be galo laiminga turėdama daug veiklos ir darbo nebijo, nes vaidinti filmuose, dirbti su didžiausiomis kompanijomis bei garsiais režisieriais yra jos didžiausia svajonė.

Jau Rugpjūčio mėnesį Simona pažada pasidalinti filmavimo užkulių nuotraukomis, bei video medžiaga: „Esu didelė mėgėja viskuo dalintis „Instagram Stories“ ir „Snapchat“, todėl džiaugiuosi, kad gavau leidimą iš režisieriaus dalintis visais užkulisiais ir filmavimų metu. Todėl Snap’insiu tikrai nemažai“, – juokiasi mergina.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų