REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
74
Goda ir Rolandas Alijevai (nuotr. Organizatorių)

 Panašu, jog pramogų pasaulį gali sukrėsti dar vienos skyrybos. Tačiau kol kas tai tik kalbos.

74

 Panašu, jog pramogų pasaulį gali sukrėsti dar vienos skyrybos. Tačiau kol kas tai tik kalbos.

REKLAMA

Jau kurį laiką sklinda kalbos, kad dainininkės ir drabužių kūrėjos Godos bei jos vyro, buvusio krepšininko Rolando Alijevų šeima braška, rašoma portale diena.lt.

Pirmadienį portalui diena.lt susisiekus su G. Alijeva, moteris apie galimus pokyčius savo šeimoje kalbėti nepanoro. "Gandai yra gandai. Kol nėra paties fakto, nemanau, kad yra apie ką kalbėti", – nusijuokė du vaikus, kurių susilaukė su R. Alijevu, auginanti žinoma moteris. Visgi G. Alijeva pokalbio metu nesutiko ir paneigti kalbų apie skyrybas.

Primename, kad pora susituokė 2009 metų liepos 25 dieną, Birštone. Tuomet 23-erių dainininkė ir 24-erių krepšininkas aukso žiedus sumainė Nemuno dešiniajame krante pastatytoje Birštono Šv.Antano Paduviečio bažnyčioje.

REKLAMA
REKLAMA

„Ji nori, kad aš ją pagirčiau, palepinčiau. Ji pastato save į tokią princesės padėtį, o aš jai uždedu tą karūną. Jei moteris laiminga šeimoje, tai visi laimingi. Aš jai daug kartų kartojau, kad mūsų šeima turi prasidėti nuo moters. Jei moteris bus nelaiminga ir į pusryčius ateis be šypsenos, susiraukusi, ta diena visiems bus bloga“, – prieš metus laidoje "Raudonas kilimas" apie santykius atviravo R. Alijevas.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų