REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
56
Ariana Grande su Pete Davidson (nuotr. Instagram)

Visai nesniai dainininkė Ariana Grande nustebino visą pasaulį – po mažiau nei kelių savaičių draugystės, ji susižadėjo su žinomu komiku Pete Davidsonu.

56

Visai nesniai dainininkė Ariana Grande nustebino visą pasaulį – po mažiau nei kelių savaičių draugystės, ji susižadėjo su žinomu komiku Pete Davidsonu.

REKLAMA

Vis dėlto už to slypi kai kas itin nemalonaus.

Gerbėjai skuba aiškintis visų detalių, ir štai vos prieš kelias dienas paaiškėjo, kad tada, kai pasipiršo Arianai, Pete nebuvo galutinai išsikyręs su savo „eks“ Cazzie David.

Pasirodo, kad tuo metu jie vienas kitam buvo paskelbę pertrauką – apie skyrybas nė vienas negalvojo. Prieš tai pora draugavo net 3 metus.

Pertraukos su Cazzie metu, Pete parodė ir kitą savo pusę, mat ėmė susitikinėti su Ariana, o galiausiai jai ir pasipiršo.

Primename, kad po 2 metų trukusios draugystės dainininkė A. Grande ir reperis Mac Milleris nusprendė pasukti skirtingais keliais. Pagrindinė priežastis, anot jų, buvo perkrauti žvaigždžių darbo grafikai, tačiau vėliau atlikėja įvardijo ir kitus įvykius, dėl kurių jiedu nusprendė skirtis.

REKLAMA
REKLAMA

„Absurdiška, kad kažkas taip nevertina moterų ir nejaučia joms pagarbos, jog siūlo likti santykiuose, kurie kenkia sveikatai. Tai, kad jis parašė albumą apie mus, dar nieko nereiškia. Aš nesu auklė ar motina ir nė viena moteris santykiuose taip neturėtų jaustis. Aš juo rūpinausi, stengiausi palaikyti jo norą išlikti blaiviu ir neapsvaigusiu. Praleidau daugybę metų dėl to besimelsdama. Tačiau gėdinti ir kaltinti moteris už tai, kad vyrai nesugeba susiimti, yra didžiulė problema – turėtume nustoti tai daryti. Žinoma, anksčiau aš viešai apie tai nekalbėjau, nors buvo be galo sunku ir baisu. Aš iki šiol meldžiuosi dėl jo sveikatos ir noriu, kad jis išsikapstytų“, – apie savo vaikino priklausomybes viešai prabilo Ariana.

Daugybė žmonių po šio A. Grande pasisakymo nustojo gailėtis dėl jųdviejų skyrybos ir skyrė dainininkei palaikymo žodžius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų