REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
72
Justė Starinskaitė (nuotr. L. Kazakevičiaus)

„Jūra. Ežeras. Joninės kaime. Nelankytos gražiausios Lietuvos vietos“, – vienas per kitą šios vasaros planus vardino „Kristi Andress“ dizaineriai Kristina Kalinauskaitė ir Andrius Sergejenko.

72

„Jūra. Ežeras. Joninės kaime. Nelankytos gražiausios Lietuvos vietos“, – vienas per kitą šios vasaros planus vardino „Kristi Andress“ dizaineriai Kristina Kalinauskaitė ir Andrius Sergejenko.

REKLAMA

Jiems, kaip ir daugeliui lietuvių, ši vasara yra tobula, todėl dėl įdegiui ir maudynėms palankaus oro jie ją ketina praleisti ne užsienyje, o gimtinėje.

„Šaltuoju metų laiku pietus visada ruošiame namuose, o vasarą aplankome ir mėgstamas, ir naujai atidarytas kavines ar restoranus“, – sakė į ką tik duris atvėrusią „Volfas Engelman“ studijos vasaros terasą užsukusi kūrėjų pora, pridūrusi, jog vizitas į netikėtą ir jaukią kultūrinę erdvę buvo itin laiku bei leido šiek tiek atsipūsti nuo darbų maratono.

Įtempta ir darbinga ši vasara yra ir grupės „Saulės kliošas“ vokalistei Justei Starinskaitei.

„Kuo oras geresnis, tuo daugiau koncertų turime. Ir todėl aš tik laimingesnė“, – patikino dainininkė.

REKLAMA
REKLAMA

Darbo dienomis ji daug laiko praleidžia įrašų studijoje. „Vis prisigalvoju sau veiklos... Arba tada važiuoju prie jūros“, – sakė J. Starinskaitė.

REKLAMA

Ji tvirtino nesistengianti turėti aiškių planų ar užduočių.

„Bet gal šią vasarą reikėtų pasielgti kitaip? Pavyzdžiui, įrašyti naują dainą“, – svarstė pašnekovė.

Veiklos kiekiu nesiskundė ir „Saulės kliošo“ koncertą vasaros terasoje padėjęs surengti „Kaunas jazz“ įkvėpėjas Jonas Jučas.

„Pernai vasarą turėjau gerokai daugiau laiko, bet pasidžiaugti oru galimybių nebuvo visai. Šįmet esu suplanavęs net keletą svarbių koncertų, kurie „suvalgys“ daugelį šiltųjų ir visus džiuginančių laisvadienių“, – su šypsena kalbėjo J. Jučas.

REKLAMA
REKLAMA

Liepos 8 d. pirmą kartą „Kaunas jazz“ koncertas skambės Valdovų rūmuose. Šią vasarą dar suplanuota pristatyti festivalio filmą bei du ar tris nemokamus koncertus.

„Tuo laiku, kai nedirbsiu, lepinsiuos poilsiu Nidoje. Šiame kurorte visam sezonui esu išsinuomojęs butelį“, – sakė J. Jučas.

Jo inicijuoti koncertai dar ne kartą vyks minėtos studijos vasaros terasoje, vienu metu talpinančioje apie 200 žmonių. Informacijos, kada ji veiks ir kas joje vyks, reikia ieškoti socialiniuose tinkluose. Artimiausias renginys su „Kitokie pasikalbėjimai“ kūrybine komanda suplanuotas jau šiandien, birželio 18 d.


„Daugiau nei pusmetį degustacijas su muzikine ar kitokia programa rengėme studijoje, tačiau šiltuoju metų laiku visiems norisi būti lauke, pabendrauti ir pasiklausyti geros muzikos. Todėl vasarą nuo šiol veiks lauko terasa. Esame numatę eilę rinktinės muzikos koncertų, o taip pat specialius vakarus rengsime bendradarbiaudami su ilgamečiais mūsų partneriais – muzikos festivaliais ir projektais: „Gera muzika gyvai“, „Kaunas Jazz“, „Pažaislio muzikos festivaliu“ ir „Kitokie pasikalbėjimai“, – apie projektą pasakojo rinkodaros vadovas Mantas Matukaitis.

Kol vasaros terasoje skambės gyva muzika, greta karts nuo karto vyks ir labdarai ar geroms iniciatyvoms paremti skirti projektai. Atidarymo vakarą visiems norintiems šaržus piešė grafikas Gintaras Pankevičius - Pankas. Šaržus už simbolinę kainą buvo galima įsigyti, o surinkti pinigai skirti labdaros ir paramos fondui „Rimanto Kaukėno paramos grupė“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų