REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
69
Kelia šiurpą: paskutinės garsenybių nuotraukos prieš mirtį baugina

Apie šių garsenybių mirtį kalbėjo visas pasaulis, o žiniasklaidos antraštės mirgėjo pačiais įvairiausiais spėjimais, kas gi galėjo nutikti, kad šie garsūs žmonės mirė.

69

Apie šių garsenybių mirtį kalbėjo visas pasaulis, o žiniasklaidos antraštės mirgėjo pačiais įvairiausiais spėjimais, kas gi galėjo nutikti, kad šie garsūs žmonės mirė.

REKLAMA

Tiesa, daugeliui labiausiai smalsu ne tik sužinoti, bet ir išvysti kuo daugiau asmeninių kadrų, kurie ne visada buvo prieinami gerbėjams.

Vos per kelis paskutinius mėnesius mirė net keli visame pasaulyje žinomi žmonės, o per kelerius paskutinius metus – net kelios dešimtys talentingų ir visame pasaulyje žinomų žmonių.

Avicii

Visai neseniai pasaulį sukrėtė Avicii mirtis. Muzikantui buvo 28 metai.

Švedų didžėjus, kurio tikrasis vardas buvo Timas Berglingas, buvo rastas negyvas Omano karalystės sostinėje Maskate.

„Mes buvo šokiruoti, kai sužinojome, kad jis rastas negyvas Omane. Jis atostogavo, sakė, kad tai buvo jo pirmas kartas Omane, - atskleidė vienas iš paskutiniųjų su didžėjumi bendravęs vyras.

REKLAMA
REKLAMA

S. Hawkingas

Daugelį taip pat šokiravo ir mokslininko Stephano Howkingo mirtis.

Iškilus britų fizikas ir kosmologas Stephenas Hawkingas, dėl savo genialaus proto ir fizinio neįgalumo tapęs žinomas visame pasaulyje ir daugeliui teikęs įkvėpimo mirė būdamas 76 metų.

H. Hefneris

Praėjusiais metais mirė ir „Playboy“ įkūrėjas Hugh Hefneris.

1953 metais pasauliui garsųjį žurnalą pristatęs H.Hefneris ramiai mirė dėl natūralių priežasčių savo viloje „The Playboy Mansion“, apsuptas artimųjų, sakoma „Playboy“ tviterio žinutėje.

REKLAMA

Hugh sūnus Cooperis, kuris yra „Playboy Enterprises“ kūrybos vadovas, tėvą pagerbė pareiškimu, kuriame rašoma: „Mano tėvas gyveno išskirtinį ir paveikų gyvenimą kaip žiniasklaidos ir kultūros pionierius, ir pirmaujantis kai kurių reikšmingiausių mūsų laikų socialinių ir kultūrinių judėjimų balsas ginant žodžio laisvę, pilietines teises ir seksualinę laisvę.“

Michaelas Jacksonas

Poplegenda Michaelas Jacksonas mirė 2009-tųjų metų birželio 25-tą dieną. Skaudi žinia sukrėtė visą pasaulį. Teigiama, kad Michaelas mirė nuo kelių vaistų perdozavimo.

REKLAMA
REKLAMA

Robinas Williamsas

Talentingojo aktoriaus, komiko darbai kine, teatre paliko nepakeičiamą įspaudą istorijoje. Vis dėlto nuolat kitus linksminęs vyras dėl sunkios ligos nusprendė nusižudyti.

Jamesas Gandolfini

Legendinį aktorių Jamesą Gandolfinį gerbėjai puikiai prisimena iš kultinio serialo „Sopranai“.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų