REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
27
Simona Starkutė (tv3.lt fotomontažas)

Sėkmingai mados pasaulyje dirbanti Simona Starkutė – visuomet besišypsanti ir pozityvi, nors kartais už viso to slepiasi ir nemenkas nuovargis.

27

Sėkmingai mados pasaulyje dirbanti Simona Starkutė – visuomet besišypsanti ir pozityvi, nors kartais už viso to slepiasi ir nemenkas nuovargis.

REKLAMA

„Tik grįžau iš Maskvos, skridau į Paryžių, vėliau – Sant Tropezas, Monakas... Šie metai – gimtadienių metai, daug švenčių, kuriose dalyvausiu“, – planais dalijasi S. Starkutė.

 

Pasirodyti be makiažo – ne kliūtis!

Iš vieno lėktuvo į kitą vos ne lipanti S. Starkutė taip pat rado laiko ir apsilankyti grožio pamokoje. Tiesa, joje ji pasirodė beveik be makiažo.

„Aš kiekvieną dieną vaikštau be makiažo, kartais išeinu nesusišukavusi. Jei būtų mano valia, galėčiau visiškai nenaudoti kosmetikos. Dažausi tuomet, jei yra susitikimai, gimtadieniai, renginiai. Net ir renginių metu, jei tai nėra labai didelis renginys, stengiuosi daug nesidažyti, makiažo pagrindo išvis nenaudoju“, – teigia modelis.

Atskleidė pagrindines procedūras

S. Starkutė – žymus modelis, todėl jos išvaizda visuomet privalo būti nepriekaištinga. Vis dėlto žinoma moteris tikina, jog savo grožiui daug pinigų neskiria.

REKLAMA
REKLAMA

„Lyginant su kitomis, leidžiu tikrai labai minimaliai. Mano oda – be proto problematiška, tad noriu ar ne, man tenka ja rūpintis...“, – sako S. Starkutė.

REKLAMA

Simona atskleidžia, kad bent kartą į mėnesį ji atlieka veido valymą bei „Hydrafacial“ procedūras. „Pirmąkart pabandžiau kraujo plazmos procedūrą – visiškai neskaudėjo, o skirtumą iškart pamačiau akivaizdų“, – šypteli ji.

Pasak žymaus modelio, svarbu atsirinkti priemones, kurios būtent tinka Jūsų odai. „Labai kruopščiai stebiu produktus, kuriuos naudoju. Anksčiau net nepabandžius pirkdavau visą pakuotę, tačiau viskas keliaudavo į šiukšlių dėžę. Dabar bandau mėginius, stebiu, kaip reaguoja mano oda. Na, kol kas didelių investicijų tikrai nereikia“, – juokiasi S. Starkutė.

REKLAMA
REKLAMA

Sportas ir sveika mityba – neatsiejami palydovai

Be to, S. Starkutei taip pat nesvetima ir sporto salė. Joje ji pluša jau ne vienerius metus.

„Anksčiau labai daug sportavau – keturis-penkis kartus savaitėje. Sporto salėje tikrai netinginiavau, tačiau rezultatų, kokių norėjau vis nemačiau... Visuomet stengiausi valgyti sveikai, nešildytą maistą, nevalgau riebaus, greito maisto, turinčio daug kalorijų“, – tvirtina ji.

Tiesa, prie švarios odos ir geros savijautos prisideda ir subalansuota mityba. Jai žinoma moteris skiria ypatingą dėmesį: „Naudojuosi maisto pristatymo paslauga – kasdien gaunu penkis patiekalus, turinčius 1300 kcal. Ir saldumynų gaunu... Tiesa, anksčiau valgydavau kavinėse, tačiau dabar valgau restorano lygio maistą, sutaupau daug laiko“, – džiaugiasi S. Starkutė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Išbandė pasninkavimą

Drastiškų dietų ir savo kūno alinimo S. Starkutė niekuomet nebandė. Vis dėlto ji atvira – anksčiau vieną kartą savaitėje ji badaudavo.

„Sekmadieniais eidavau į bažnyčią ir visą dieną gerdavau tik vandenį. Tą dieną būdavo sunku ir būdavau pikta, tačiau pajutau, kad ligos manęs nepuola. Oda reaguoja geriau, neberia, plaukai labiau žvilga“, – pasakoja Simona.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų