REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
4
Baltų džinsų gidas vyrams (nuotr. Organizatorių)

Balti marškiniai – yra. Balti marškinėliai – yra. O ar turite baltus džinsus? Ne? Tuomet pats metas juos įsigyti!

4

Balti marškiniai – yra. Balti marškinėliai – yra. O ar turite baltus džinsus? Ne? Tuomet pats metas juos įsigyti!

REKLAMA

„Balti džinsai, kaip ir laisvalaikio bateliai ar polo marškinėliai, yra vienas svarbiausių vasaros stiliaus akcentų, o juos suderinti su jau esamu garderobu yra lengviau nei jums atrodo“ - teigia internetinės parduotuvės „Newmood.lt“ stilistai.

Pirmas pasimatymas arba kai jaučiate pasitikėjimo savimi antplūdį

Šiam įvaizdžiui reikia drąsos, bet jei pavyks jį pritaikyti sau, rezultatas maloniai nustebins. Roko žvaigždžių jau ikona paverstas margų marškinių, baltų džinsų ir odinių „čelsių“ derinys tiks iš minios išsiskirti mėgstančiam vyrui. Pasirinkus šį įvaizdį vakarėliui ar barui, tikrai neteks pusė dvylikos kviesti „Uber'io“ – namo grįšite su saule.

Balti džinsai priklauso darbo dienos garderobui: jie puošnesni nei mėlynos spalvos džinsai, žymiai patogesni nei kostiuminės kelnės, o visų geriausia – jie dera prie absoliučiai visko, ką jau ir taip vilkite kasdien eidami į darbą (prie švarko, marškinių, polo marškinėlių ir kt.).

REKLAMA
REKLAMA

„Darbo aplinkai rinkitės paprastus tiesaus kirpimo baltus džinsus be jokių detalių, nes jūsų tikslas yra dėvėti baltus džinsus taip, jog niekas iš pradžių net nenutuoktų, jog tai džinsai“ – pataria stilistai.

REKLAMA

Paprasti marškinėliai ar suvarstomi batai baltiems džinsams suteikia šiek tiek kasdieniškos laisvės ir paverčia juos tuo, ką įsivaizduojate dėvint stileivą baikerį ar nuolat keliaujantį modelį. Priderinkite kaklo papuošalą, apyrankę ar mėgstamą laikrodį ir jūs jau pasiruošęs naujai dienai. Šis įvaizdis universaliai tinka atvejams, kai numanote, jog diena gali virsti vakaru, o persirengti nebus kada.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų