REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
21
Gintarės Zinkutės darbai (tv3.lt fotomontažas)

Gintarė Zinkutė savo pašaukimą pajuto vos septyniolikos. Prieš aštuonerius metus ji nusprendė į savo rankas paimti makiažo šepetėlius ir kosmetikos priemones.

21

Gintarė Zinkutė savo pašaukimą pajuto vos septyniolikos. Prieš aštuonerius metus ji nusprendė į savo rankas paimti makiažo šepetėlius ir kosmetikos priemones.

REKLAMA

Vizažiste dirbanti mergina neslepia džiaugsmo ir meilės savo darbui. „Smagiausiai jaučiuosi, kai su kiekvienu teptuko prisilietimu matau, kaip suspindi klientės akys, kai ji pati pradeda kitaip jaustis, nors makiažas dar nėra užbaigtas“, – pasakoja ji.

Suteikti moterims pasitikėjimo savimi ir savo grožiu – tokia Gintarės kasdieninė misija. „Mane labai džiugina klienčių atviri prisipažinimai, kad jos jaučiasi gražios, pakylėtos, savimi pasitikinčios“, – teigia G. Zinkutė.

Nors Gintarė per dieną papuošia ne vieną merginą, savo išvaizdai ji taip pat atranda laiko. Tiesa, daugiausiai rytais ir vakarais.

REKLAMA
REKLAMA

„Naudoju tik drėkinamąjį kremą su lengvu atspalviu, paryškinu akis ir vazelinu suvilgau lūpas. Vakare naudoju micelinį vandenį ir maitinamąjį kremą, o, kai prireikia šventinio makiažo, prie veidrodžio neužtrunku ilgiau nei pusvalandį“, – pasakoja vizažistė.

REKLAMA

Didžiausios klaidos

Ne viena mergina sugeba susikurti šventinį makiažą pati, tačiau klaidų pasitaiko ir kasdieninėje makiažo rutinoje. G. Zinkutė tvirtina, kad didelė klaida – netinkamos spalvos makiažo pagrindas.

„Riebiai arba mišriai veido odai naudoja tokį pagrindą, kuris skirtas sausai odai... Arba pasirenka netinkamą makiažo priemonės atspalvį. Daugeliui patinka išryškinti skruostikaulius, bet dažnai tai daro netaisyklingai ir gauna priešingą efektą – veidas tampa vizualiai platesnis arba net pažeidžiamos jo proporcijos“, – klaidas vardija vizažistė.

Mergina pripažįsta – svarbiausia – švari veido oda. „Pastaruoju metu, kiekvienos savo išvaizda besirūpinančios moters kosmetinės neįsivaizduoju be skaistinančios pudros, kitaip highlighter. Ji atjaunina veido odą ir suteikia švytėjimo“, – sako G. Zinkutė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų