REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
56
Ariana Grande su Pete Davidson (nuotr. Instagram)

Dainininkė Ariana Grande, dar visai neseniai išsiskyrusi su ilgamečiu draugu, savo gerbėjus neseniai pritrenkė puikia žinia.

56

Dainininkė Ariana Grande, dar visai neseniai išsiskyrusi su ilgamečiu draugu, savo gerbėjus neseniai pritrenkė puikia žinia.

REKLAMA

Pasirodo, jog tik po kelių savaičių draugystės, ji susižadėjo su nauju išrinktuoju – Pete Davidsonu.

Apie mielos poros susitikinėjimą, jau kurį laiką sklido gandai, kuriuos vainikavo didysis pranešimas socialiniuose tinkluose. Nuo to laiko jie labiau pastebimi viešojoje erdvėje. 

Primename, kad po 2 metų trukusios draugystės dainininkė A. Grande ir reperis Mac Milleris nusprendė pasukti skirtingais keliais. Pagrindinė priežastis, anot jų, buvo perkrauti žvaigždžių darbo grafikai, tačiau vėliau atlikėja įvardijo ir kitus įvykius, dėl kurių jiedu nusprendė skirtis.

„Absurdiška, kad kažkas taip nevertina moterų ir nejaučia joms pagarbos, jog siūlo likti santykiuose, kurie kenkia sveikatai. Tai, kad jis parašė albumą apie mus, dar nieko nereiškia. Aš nesu auklė ar motina ir nė viena moteris santykiuose taip neturėtų jaustis. Aš juo rūpinausi, stengiausi palaikyti jo norą išlikti blaiviu ir neapsvaigusiu. Praleidau daugybę metų dėl to besimelsdama. Tačiau gėdinti ir kaltinti moteris už tai, kad vyrai nesugeba susiimti, yra didžiulė problema – turėtume nustoti tai daryti. Žinoma, anksčiau aš viešai apie tai nekalbėjau, nors buvo be galo sunku ir baisu. Aš iki šiol meldžiuosi dėl jo sveikatos ir noriu, kad jis išsikapstytų“, – apie savo vaikino priklausomybes viešai prabilo Ariana.

Daugybė žmonių po šio A. Grande pasisakymo nustojo gailėtis dėl jųdviejų skyrybos ir skyrė dainininkei palaikymo žodžius.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų