REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
44
Šiandien, Gedimino pr. 26. atidaryta nauja makiažo priemonių „NYX“ parduotuvė (nuotr. Fotodiena.lt)

Prieš penkerius metus išgarsėjusi Monika Šalčiūtė šiandien yra tikra socialinių tinklų žvaigždė. Savo nuotraukomis interneto sensacija ir fenomenu tapusi mergina šiandien – puikiai žinoma bet kuriam lietuviui.

44

Prieš penkerius metus išgarsėjusi Monika Šalčiūtė šiandien yra tikra socialinių tinklų žvaigždė. Savo nuotraukomis interneto sensacija ir fenomenu tapusi mergina šiandien – puikiai žinoma bet kuriam lietuviui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Visuomet nepriekaištingos išvaizdos mergina socialiniuose tinkluose taip pat nebijo pasirodyti ir be makiažo. Dažnai ji su savo gerbėjais ir sekėjais pasidalija akimirkomis iš asmeninio gyvenimo.

REKLAMA

„Draugams, savo vaikinui ir sau patinku tokia, kokia esu. Jei būčiau atgrasi, manau, jog tikrai manęs nekviestų į fotosesijas, kur yra svarbu, kaip tu atrodai. Stengiuosi investuoti į natūralų grožį: miegą, kremus, geriu vandens“, - pasakojo ji.

Nors M. Šalčiūtė dažna įvairių renginių viešnia, net ir juose ji nesipuikuoja ryškiu, vakariniu makiažu. Atvirkščiai, ji puoselėja savo natūralų grožį.

REKLAMA
REKLAMA

„Savo makiažo neįsivaizduoju be lūpų pieštuko. Veido odą dažau tik per renginius, paprastomis dienomis nesidažau, noriu kad ji pakvėpuotų. Jei dažyčiausi ir laisvalaikiu, tai būtų daug problemų, pavyzdžiui, užsikimšusi oda“, - teigė M. Šalčiūtė.

Kompleksuoja dėl išvaizdos

Daugeliui atrodo, jog Monika savo figūra yra labai patenkinta, tačiau ji neslepia – turi kompleksų kaip ir kiekvienas žmogus. Svoris – tema, kuria ji nelabai nori kalbėti.

„Man tai skaudi tema, nes pati labai dėl to kompleksuoju. Man nepatinka mano kojos, dėl to jaučiuosi stora. Mano formos man yra per moteriškos. Suprasčiau, jei būčiau kaip Kim Kardashian, kuri specialiai pasididinusi sėdmenis, tuomet man būtų dzin, ką kiti sako. Tačiau tokia esu nuo paauglystės, o to negaliu pakeisti, tad nesu patenkinta savo formomis. Kitiems tai gal ir gražu, tik ne man“, - pasakojo Monika.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kartu su savo širdies draugu Dovydu Bagdonu dažnai viešumoje besirodanti Monika tvirtino, jog jam pasakoja viską – ne tik džiugius dalykus, bet taip pat ir išlieja širdį dėl savo figūros.

„Dovydas kiekvieną dieną turi klausyti mano kalbų, kad esu nepatenkinta savo figūra. Jam jau tikrai tai nusibodo. Man dabar toks periodas – anksčiau labai džiaugiausi savo linijomis, o dabar – ne taip. Iš savo sekėjų gaunu daug pylos, jie man rašo, kad esu gražios figūros, tačiau man yra svarbiausia, kaip aš jaučiuosi. Tad žmogus, kuris kompleksuoja, supras mane“, - šyptelėjo ji.

REKLAMA

Nori bendrauti su kiekvienu savo sekėju

Beveik 160 tūkstančių sekėjų socialiniame tinkle „Instagram“ turinti M. Šalčiūtė taip pat sulaukia ir daugybės jų žinučių. Jei tik įmanoma – stengiasi su kiekvienu jų pabendrauti.

„Kasdien sulaukiu kelių šimtų žinučių. Draugai mato, kad tai yra didelė mano darbo dienos dalis. Man patinka su jais bendrauti, kai kurie labai džiaugiasi mano žinute, todėl noriu bendrauti. Aš noriu komunikuoti, susipažinti. Žinau, kad dauguma tinklaraštininkų ignoruoja savo sekėjus, nežinau, gal pritrūksta laiko... Jei ne jie, klausimas, ar aš būčiau čia, kur esu“, - sakė socialinių tinklų žvaigždė.

Išskirtinio dėmesio ji sulaukia ne tik socialinėje erdvėje – žmonės dažnai atsisuka gatvėje, nori užkalbinti. Vis dėlto tai Monikos nė kiek nevargina.

„Būna visko, bet juk ir nuo sporto pavargstame, tačiau nemetame visko ir nesakome, kad mūsų tai neveža. Čia – lygiai tas pats“, - sakė M. Šalčiūtė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų