REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
67
Joey Pena (nuotr. Instagram)

Vilniuje neseniai lankėsi moterų numylėtiniai, seksualūs „Chippendales“ šokėjai. Vienas jų, amerikietis Joey Pena, naujienų portalui tv3.lt prabilo apie stulbinančią karjerą, išgarsinusią jį visame pasaulyje bei moteris, net autobusais vykstančias pamatyti karšto vaikinų pasirodymo.

67

Vilniuje neseniai lankėsi moterų numylėtiniai, seksualūs „Chippendales“ šokėjai. Vienas jų, amerikietis Joey Pena, naujienų portalui tv3.lt prabilo apie stulbinančią karjerą, išgarsinusią jį visame pasaulyje bei moteris, net autobusais vykstančias pamatyti karšto vaikinų pasirodymo.

REKLAMA

34 metų šokėjas pasirodė labai žmogiškas ir mielas. Jis ne tik noriai kalbėjo apie savo praeitį ir atskleidė intriguojančių detalių, bet ir patikino, kad šlovėje laimė neslypi. Joey tikino, jog kartu su „Chippendales“ ant scenos pirmą kartą užlipo vos prieš penkerius metus.

Nusibodo būti kūju

„Prieš visa tai tarnavau armijoje, bet nusprendžiau, kad man to nereikia. Pradėjau dirbti modeliu. Mano agentė pasiūlė man sudalyvauti viename darbo pokalbyje, kuriuo ieškojo narių į „Chippendales“ ir voila. Armijoje buvo labai sunku. Jeigu tau bloga diena, nuėjus į darbą, ji tampa dar siaubingesnė. Man nusibodo būti kūju, todėl nusprendžiau būti dažų teptuku, – juokėsi Joey. – Daugybę metų buvau tarsi kūjis, naudojamas tik vienam tikslui, tačiau dabar galiu būti atsiduoti kūrybai, tyrinėti, nuveikti daug nuostabių dalykų.“

REKLAMA
REKLAMA

Šeimos reakcija – ne pati geriausia

Pasirodo, šokėjo šeima nėra labai patenkinta, kad vyras apsinuogina prieš tūkstančius žmonių:

„Mano tėvai yra labai tradiciniai, todėl jiems labai sunku suprasti tokio tipo šokius, tačiau vis dėlto – tai yra šokiai. Mano mama pagaliau pamažu apsipranta su šia mintimi. Ji nėra apsilankiusi nė viename šou, tačiau yra labai laiminga, kad turiu galimybę keliauti aplink pasaulį ir dalyvauti tokiame dideliame projekte“, – pasakojo Joey.

REKLAMA

Apsinuoginimas padeda išgyventi blogą dieną

„Geriausios „Chippendales“ akimirkos, bent jau man, yra, kai užlipu ant scenos. Dabar jau nebesijaudinu, tik laukiu kiekvieno pasirodymo. Net jeigu diena labai bloga, likus vos 20 minučių iki pasirodymo, visas tas nerimas virsta kai kuo įspūdingu. Mane tai jaudina. Visi blogi dalykai tiesiog dingsta. Būtent dėl to tai ir darau, – atviravo buvęs karys. – Pirmą kartą užlipęs ant scenos labai jaudinausi. Buvau šokęs ir anksčiau, tačiau ne prieš tūkstantinę minią.

Tave stebi daugybę moterų. Jeigu šokdamas padarai kažką ne taip, galvoje iš karto ima suktis mintis: „o ne, jos visos tai pastebėjo.“ Tačiau bėgant metams supratau, kad viskas taip nevyksta – jos nežino, kad padarei kažką blogai, jos nerūpi.“

REKLAMA
REKLAMA

Visgi nuogumas šokėjo Joey negąsdina. Jis tikino, jog nemato tame nieko blogo, mat žmogus iš prigimties yra nuogas.

„Gimiau nuogas, einu ant scenos nuogas, visą gyvenimą iš dalies būsiu toks. Mama juokiasi, kad kai buvau vaikas, manęs buvo neįmanoma apvilkti drabužiais, o dabar dirbu darbą, kur viskas vyksta visiškai taip pat“, – juokavo vyras.

Moterų dėmesys nieko nebereiškia

„Kai keliauju, sunku išlaikyti artimus santykius, todėl merginos neturiu. Ji turėtų būti labai stipri ir supratinga. Tinkama mergina turėtų žinoti, kas ji yra, kokia ji yra ir, kodėl yra su manimi“, – prisipažino Joey.

Visgi šokėjas atviravo, kad nėra išrankus. Jeigu moteris turi kažką, kas ji patraukia, visai nesvarbu, ar ji gerbėja, ar ji parduotuvės kasininkė, ar milijonierė. Jam patinka paprastos moterys, su kuriomis linksma ir yra apie ką pakalbėti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Moterų dėmesys vis mažiau ir mažiau kažką reiškia. Aš sulaukiu jo tikrai daug. Gražios moterys visada sulaukia daug dėmesio, nesvarbu, ar jos eina į parduotuvę, ar į barą. Vyrai negauna tiek dėmesio, nes mes esame medžiotojai, esame tie, kurie tarsi medžioja moteris. Pirmą kartą mano gyvenime visa tai apsikeitė vietomis. Iš pradžių buvo sunku, nes gaudavau per daug pripažinimo, o dabar viskas tapo įprasta ir aš nebekreipiu dėmesio“, – tikino jis.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų