REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
63
Jazzu (nuotr. Organizatorių)

Metų pradžioje muzikos pasaulį sudrebino žinia apie dueto „Leon Somov ir Jazzu“ skyrybas. Po dvylikos bendro darbo metų atlikėjai nusprendė sukti skirtingais keliais.

63

Metų pradžioje muzikos pasaulį sudrebino žinia apie dueto „Leon Somov ir Jazzu“ skyrybas. Po dvylikos bendro darbo metų atlikėjai nusprendė sukti skirtingais keliais.

REKLAMA

Varginantis atsisveikinimo koncertų maratonas, poilsis Tailande ir Peru, solidus jubiliejus, kalbos apie vestuves ir kardinalūs išvaizdos pokyčiai – šiemet Justė Arlauskaitė-Jazzu savo gyvenimą verčia aukštyn kojomis.

Trumpais ir šviesiais plaukais besidžiaugianti atlikėja tikra – svarbiausias vidinis grožis. „Niekuomet netaikiau į jokius grožio, elgesio ar muzikos standartus. Buvau savimi. Man atrodo, jog svarbiausia būti viduje gražiu, o tada ir išorė tai atspindės“, - sakė dainininkė.

Ir išties J. Arlauskaitė dabar spindi kaip niekad. Nors darbai veja darbus, ji laiminga – nauja etapas jai suteikė naujų kūrybinių minčių.

REKLAMA
REKLAMA

„Susipažinau su savimi labiau. Visą laiką buvau ieškotoja. Plaukai yra tik plaukai. Žinoma, galima tapatinti tai su psichologiniu lūžiu. Sakoma, kad jei moteris pakeičia šukuoseną, tai yra kažkieno pradžia ar pabaiga. Aš nesusigalvojau tokių simbolių, tačiau taip jaučiausi. Džiaugiuosi, kad tai padariau“, - teigė ji.

REKLAMA

Besišypsodama Jazzu priduria – šukuosenos pokyčiai jos neišgąsdino: „Niekada nesijaučiau tokia graži. Gaila žmonių, kurie mano, kad moters grožis yra plaukuose. Tai – visiška nesąmonė. Moters grožis yra jos galvoje, o ne ant jos“, - nusijuokė ji.

Patirtis nėra našta

Prieš kiek daugiau nei mėnesį trisdešimtmetį atšventusi J. Arlauskaitė tikra – sukauptas įvairiaspalvės patirties bagažas jai padeda kiekvieną dieną.

„Gal mano žodžiai ir nuskambės it senos močiutės... Bet dabar jaučiu susitaikymą. Jaučiuosi dėkinga už tai, ką turiu, kas esu, kiek man duota, kiek galiu, kiek išgyvenau, stiprybę... Visa tai suvokiu ne kaip praeitį, o kaip kraitį patirčių, kurios man padeda gyventi. Tai bagažas, kuris nėra našta“, - tvirtino Jazzu.

REKLAMA
REKLAMA

Ambicingi planai

Pasikeitusį žymios šalies atlikėjos įvaizdį taip pat įvertino ir jos naujieji prodiuseriai. Šiuo metu su vienu garsiausių pasaulyje prodiuserių Anthony Marshall ji ruošia tikrą sensaciją – naują albumą.

„Pastoviai skraidau į Londoną, baigiame albumą. Liepos mėnesį – kelionė į Los Andželą, filmuosiu savo vaizdo klipą. Su laiku viskas man tapo tik lengviau, bet – ambicijos nemiršta“, - sakė atlikėja Jazzu.

Ilgą laiką kelionėse praleidusi Justė iš Tailando ir Peru sugrįžo ne tik pakeitusi savo išorę, bet taip pat ir praturtinusi vidų, ji atvertė naują lapą savo kūryboje. Pasak J. Arlauskaitės, tam įtakos turėjo kelionės ir knygos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Labai noriu ir man yra būtina keliauti. Jei neišeičiau iš komforto zonos ar spaudimo čia, Lietuvoje, tos kasdienybės, tuščių komentarų, man būtų labai blogai. Esu labai jautri. Kelionės man išvalo galvą, galiu atsipalaiduoti, kurti, pažinti save ir pasaulį, nesustabarėti savyje, gerbti kitus žmones, jų požiūrį“, - sakė ji.

Kelionėse ir darbuose ji turi stiprų užnugaryje – kurį laiką ji ir verslininkas Donatas Ivanauskas žengia bendru gyvenimo keliu.

„Donatas buvo mano gerbėjas dar iki mums susipažįstant. Man labai svarbi jo nuomonė, tačiau aš nesistengiu kurti dėl kažko. Nesistengiu įtikti. Esu laiminga, kad jis mane myli tokią, kokia esi“, - teigė J. Arlauskaitė.

REKLAMA

Vos tik grįžusi iš atostogų Justė viename interviu prasitarė, jog repetavo savo vestuves. Tai – visiška tiesa.

„Vestuvės planuose tikrai yra. Man pirmą kartą yra labai aišku, su kuo noriu turėti vaikų ir su kuo noriu leisti savo dienas. Pagaliau radau savo žmogų. Tai kažkada įvyks, bet ar greitu metu – nežinia...“, - juokėsi J. Arlauskaitė-Jazzu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų