REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
34
Justė Arlauskaitė-Jazzu moksleiviams pasakojo apie autorių teises (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

Metų pradžioje netikėtu dueto „Leon Somov ir Jazzu“ skyrybomis prasidėjęs perversmas Justės Arlauskaitės-Jazzu gyvenime, panašu, jog tik įsibėgėja.

34

Metų pradžioje netikėtu dueto „Leon Somov ir Jazzu“ skyrybomis prasidėjęs perversmas Justės Arlauskaitės-Jazzu gyvenime, panašu, jog tik įsibėgėja.

REKLAMA

Visai neseniai kardinaliais išvaizdos pokyčiais nustebinusi atlikėja taip pat atostogavo Tailande bei Peru, laiką leidžia su savo mylimuoju Donatu bei ruošia naują albumą Londone.

Kenčia nuo vagių

Vis dėlto laiko sugrįžti į savo mokyklą Vilniaus Lazdynų mikrorajone žymi atlikėja surado – ten ji „Minties“ gimnazijos moksleiviams pasakojo apie vagis ir vagystes vidury baltos dienos.

„Ne kartą esu nukentėjusi nuo „piratavimo“ ir vadinamųjų „piratų“. Manau, kad tai yra per gražus žodis jiems apibūdinti, jie yra vagys!“, - sakė žinoma dainininkė.

Virš šimto dainų sukūrusi J. Arlauskaitė-Jazzu tikino, jog menininko darbas iš šalies atrodo labai paprastas ir lengvas, tačiau taip tikrai nėra. Tai daugybės nervų, pastangų ir laiko reikalaujantis procesas.

REKLAMA
REKLAMA

„Nemoku dirbti techniškai: viską sieju su savo asmeniniais išgyvenimais, jausmais, kuriuos noriu išlieti čia ir dabar. Pavydžiu tiems, kurie sugeba ateiti į įrašų studiją, užsidaryti ir pradėti kurti. Man reikia ilgai pasikankinti“, - teigė Jazzu.

REKLAMA

Išgelbėjo nuo depresijos

Ilgą laiką lyrines balades apie meilę savo klausytojams kūrusi J. Arlauskaitė džiaugėsi, kad jos gerbėjų ratas didelis, o dainų, tapusių hitais, tikrai ne viena: „Kai kuri dainą, žinai, kad ji taps hitu. Taip tiesiog yra. Kūryba yra labai plati, tad pasiduodu tam, ką jaučiu. Kartais tendencijas, kurios dainos bus pačios mėgstamiausios, padiktuoja pati publika – taip jos tampa pačios reikšmingiausios“, - sakė Justė.

Vis dėlto J. Arlauskaitė-Jazzu neslėpė, kad menininko gyvenimas yra nelengvas. Tai reikalauja ir neįtikėtinos vidinės stiprybės.

REKLAMA
REKLAMA

„Galiu sakyti, jog kūryba mane išgelbėjo. Jei ne ji, nežinau, kur šiandien būčiau. Man tai – lengva egzorcizmo forma, mano oazė pabėgimui. Atrodo, kad šiuo keliu lengva žengti, tačiau jūs klystate. Pastovus nuovargis, depresija, begalinis darbas su savimi, studijos išlaikymas, repeticijos, kelionės...“, - pasakojo ji.

Nuotraukos – galerijoje

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų