REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
31
Telenovelių aktoriai (tv3.lt fotomontažas)

Daugeliui žmonių smagiausias laisvalaikio praleidimo būdas yra serialų žiūrėjimas. Tiek moterys, tiek vyrai šio malonumo tikrai neatsisako. Na o, prie serialų herojų priprantame ir jaučiamės juos žinantys. Pasižiūrėkite, kaip pasikeitė ir ką veikia mylimiausi jūsų herojai.

31

Daugeliui žmonių smagiausias laisvalaikio praleidimo būdas yra serialų žiūrėjimas. Tiek moterys, tiek vyrai šio malonumo tikrai neatsisako. Na o, prie serialų herojų priprantame ir jaučiamės juos žinantys. Pasižiūrėkite, kaip pasikeitė ir ką veikia mylimiausi jūsų herojai.

REKLAMA

Jorge Salinas

Telenovelių žvaigždė Jorge Salinas kadaise buvo laikomas vienu karščiausių aktorių. Šiandien jam 49-eri ir jis vis dar gali pasigirti žavesiu. Raumeningas, aukštas tamsių bruožų meksikietis lietuvių dėmesį patraukė 2000 metais rodytame seriale „Tu – mano likimas“. 

Šį trečiadienį „Mexican Sun-Times“ pranešė, kad Jorge Salinas ir jo mergina apsipirkinėjo žiedų parduotuvėje. Pora buvo pastebėta apžiūrinėjanti juos keliose didelėse juvelyrikos parduotuvėse. Jie buvo itin susidomėję žiedais, kuriuos drąsiai galime vadinti sužadėtuvių.

REKLAMA
REKLAMA

Ar gandai dėl sužadėtuvių pasitvirtins, sužinosime, tik priėmus lemtingąjį žingsnį.

Thalia 

Dramos, intrigos, neišmatuojama meilė ir sunkus kelias į ją... Turbūt kiekvienas meksikiečių serialas turi panašią siužeto liniją, tačiau ne visada jis taip įstringa žiūrovams į širdis, kaip vienas garsiausių visų laikų serialų „Rozalinda“.

REKLAMA

Daug moterų, o galbūt ir vyrų žavėjosi pagrindine šio serialo žvaigžde – Thalia. Visuomet besišypsanti moteris spinduliuoja švelnia moteriška energija, nuoširdumu.

Neseniai ši aktorė savo socialiniame tinke „Instagram“ pasidalino nuotrauka, kurioje ji rožiniais plaukais. 46 metų aktorė atrodė lyg 18-metė.

Prie nuotraukos aktorė parašė, kad tai perukas, kurį jį turi jau kuris laikas, bet vis neturėjo progos pasimatuoti.

Įvertinkite aktorės išvaizdą ir jūs TV3 galerijoje.

Betė

Turbūt atsimenate populiarų serialą „Bjaurioji Betė“. Jame pagrindinį vaidmenį sukūrė aktorė America Ferrera.

REKLAMA
REKLAMA

Kasdieniame gyvenime aktorė mėgsta atrodyti subtiliai ir moteriškai. Ji visada renkasi elegantišką įvaizdį, išvengia skandalų, o jos gražiausiu aksesuaru laikoma plati šypsena.

Ji taip pat laukiasi vaikelio su savo vyru.

Naujųjų metų išvakarėse moteris kartu su savo vyru Ryanu Piersu Williamsu gerbėjams pranešė apie būsimo vaikelio atėjimą.

Savo socialiniame tinkle A. Ferrera pasidalino šventiška nuotrauka, kurioje ji pozuoja su mylimuoju, laikydami pirmąjį būsimo kūdikio drabužėlį.

„Laukiame dar vieno veidelio, kurį galėsime bučiuoti“, - šalia nuotraukos rašė aktorė.

Natalia Oreiro

1998-aisiais pradėta rodyti telenovelė „Laukinis angelas“ tapo rekordinio populiarumo susilaukusiu serialu, o muilo operoje vaidinusios žvaigždės – geidžiamiausiais aktoriais. „Laukinis angelas“ kaip reikiant išgarsino iš Urugvajaus kilusią aktorę bei dainininkę Natalia Oreiro. Po vaidmens šiame seriale tapo pirmo ryškumo žvaigžde.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Victoria Ruffo

55-erių Victoria Ruffo gali drąsiai vadintis telenovelių karaliene. Per visą savo aktorės karjerą moteris atliko dešimtis pagrindinių vaidmenų, o juos pamilti spėjo ir jaunas, ir senas jautrių istorijų žiūrovas.

Lietuvoje V. Ruffo – taip pat mylima ir atpažįstama meksikiečių žvaigždė. Ištikimiausi gerbėjai ją prisimena iš tokių serialų kaip „Viktorija“, „Meilės triumfas“, „Uždrausti jausmai“, „Tiesiog Marija“, „Meilės vardu“ ir t.t.

tv3.lt primena, kad V. Ruffo meksikiečių serialuose vaidina nuo 19 metų ir iki šiol yra mylima melodramų gerbėjų tarpe.

Socialiniuose tinkluose beveik milijoną sekėjų turinti moteris beveik kasdien dalijasi asmeninio gyvenimo akimirkomis.

REKLAMA

Smalsu, kaip jūsų mylima aktorė atrodo šiandien? Kviečiame pažiūrėti nuotraukų galeriją.

Marlene Favela  

Legendinio meksikiečių serialo „Laukinukė“ aktorei Marlene Favela jau 41-eri, tačiau ji vis dar atrodo jauna ir neįtikėtinai graži.

Neseniai Marlene asmeninėje socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje paviešino nuotrauką su bikiniu. Dešimtys tūkstančių aktorės sekėjų negailėjo jai komplimentų. Akivaizdu, jog M. Favela iš tiesų turi pavydėtiną figūrą.

Juodu bikiniu ir kepuraite pasipuošusi moteris dar visai neseniai pranešė apie slapta atšvęstas vestuves su ilgamečiu mylimuoju, verslininku iš Australijos George Seely. Pora susituokė Meksikoje, tačiau medaus kopinėti išvyko į Australiją. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų