REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
51
Gabrielė Rutkauskienė (tv3.lt fotomontažas)

Kuo toliau, tuo dažniau socialiniuose tinkluose žinomi pramogų pasaulio atstovai dalijasi įvairiomis savo gyvenimo akimirkomis.

51

Kuo toliau, tuo dažniau socialiniuose tinkluose žinomi pramogų pasaulio atstovai dalijasi įvairiomis savo gyvenimo akimirkomis.

REKLAMA

Atlikėja Gabrielė Rutkauskienė-Vasha su sutuoktiniu krepšininku Ronaldu Rutkausku ir dukrele Adrija gyvena Prancūzijoje. Dažnai į Lietuvą grįžtanti moteris neseniai savo socialiniame tinkle pasidalijo įrašu – ją papiktino vienos motinos ilgesys.

„Vakar ėjau su dukrele nuo Soboro iki Akropolio, pakeliui eidamos sutikom pora mėnesių jaunesnį berniuką su mama. Berniukas kaip visi tokio amžiaus vaikai visur dairėsi, pamatęs mano Adrija sustojo ir žiūrėjo į ją, Adrija – į jį. Berniuko mama labai pasipiktino, kad berniuką sudomino kitas jo amžiaus vaikas, ir vargšą berniuką (kuris dar dėl savo amžiaus ir noro pažinti pasaulį sustojo) pradėjo jį tampyt, ant jo rėkti, kad jis greičiau eitų ir taip toliau“, - savo paskyroje skelbė G. Rutkauskienė.

„Neabejoju, kad yra ir daugiau tokių „protinguolių”... MAMOS! Ar jums viskas gerai su smegenimis????? Ko jūs siekiat? Sužaloti psichiškai savo vaikus???? Jūs norit užauginti žmogų, kuris irgi taip elgsis su savo vaikas? Ar Jums patiktų, jeigu Jus kas nors tampytų, rėktų visiškai LYGIOJ VIETOJ? Savo problemas eikit pasakokit psichologams, o ne liekit viską ant vaikų“, - piktinosi Vasha.

REKLAMA
REKLAMA

„Vakar visi žmonės, kurie buvo gatvėje, žiūrėjo į tą mama, mano Adrija jos net išsigando. Aš savo vaikui paaiškinau, kad to berniuko mama yra negera ir kad mama neleido berniukui su ja padraugauti vieną minutėlę. MAMOS! Jūs nevertos šito žodžio MAMA! Ar jūs bent suprantat, kas yra mama? Tai šiluma, rūpestis, ramybė ir begalinė meilė. Jūs esat GYVULIAI, tik ne tie kurie yra geri, jūs esat plėšrūs ir baisūs gyvuliai. Man jūs esat šlykščios!“, - teigė atlikėja.

Kaipmat Vashos pranešimas socialiniame tinkle sulaukė įvairių reakcijų, jį komentavo ir žinomas atlikėjas Juozas Liesius. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų