REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
65
Magiškas kosmetikos pristatymas (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

Tai, kad Katažina Zvonkuvienė puikiai atrodo ir skamba scenoje, žino visi. Tačiau pasirodo, kad tik nedaugelis žino apie slaptus ir niekur per daug neviešintus jos talentus.

65

Tai, kad Katažina Zvonkuvienė puikiai atrodo ir skamba scenoje, žino visi. Tačiau pasirodo, kad tik nedaugelis žino apie slaptus ir niekur per daug neviešintus jos talentus.

REKLAMA

Pavyzdžiui, ar kada būtumėte pagalvoję, kad laikais, kai daugybė žvaigždžių turi išsirinkusios po mylimiausią vizažistę, o kartais – net ir ne vieną, Katažina visuomet nepriekaištingą makiažą sau kuriasi pati?

Jei reikėtų išduoti savo didžiausias makiažo paslaptis – kokios jos būtų?

Geriausiai jaučiuosi tada, kai esu pailsėjusi ir geros nuotaikos – tada ir tas makiažas „gulasi“ akimirksiniu, iškart tolygiai, gražiai. Kai akys spinduliuoja, tu iš esmės esi laiminga moteris. Čia yra didžiausia bet kokio makiažo paslaptis. Ir net ir pati brangiausia priemonė tavo nuovargio, pykčio ar kažkokio nepasitenkinimo niekada nepaslėps.

Per daugybę metų aš jau pažinau savo odą ir išmokau parinkti jai tinkamą kosmetiką. Pagrindinis dalykas, kurį supratau, yra poilsis ir drėgmė. Dehidratacija man būdavo didžiulis peilis. Nesuprasdavau, kodėl mane beria, kodėl turiu išsausėjimų, kažkokių raudonių.

REKLAMA
REKLAMA

Kai pradėjau save labiau prižiūrėti, stebėti savo mitybą, gerti daugiau vandens ir naudoti drėkinančias priemones, tada net ir sausa pudra ant veido ėmė dengtis visai kitaip.

REKLAMA

Mano paslaptis labai paprasta: poilsis, miegas, gera nuotaika, daug meilės, bet ir nuolatinė priežiūra. Tokia jau esu – jei kažko imuosi ir žinau savo silpną vietą, tai aš labai sąžiningai stengiuosi ją taisyti. Gerti vandenį, naudoti papildus ir tinkamą kosmetiką.

Dauguma scenos žmonių sugeba susikurti puikų scenos makiažą. Jūs – vienas iš pavyzdžių.

Tikriausiai, kad didžioji dalis tikrai tai sugeba. Per daug metų tu natūraliai tai išmoksti. Dar net kai nebuvau čia, kur esu dabar, mane jau domino makiažai. Mane traukė muzika, scena, stebėdavau kitas atlikėjas, jomis žavėjausi ir galvojau: kaip joms viskas taip pavyksta?

REKLAMA
REKLAMA

Tuomet nuėjau į vizažisčių kursus – pabaigiau pusantrų metų studijas, kuriose sužinojau savo silpnas vietas ir šiek tiek išmokau su savo veidu tvarkytis. Įvairios tendencijos keitėsi, bet aš jau turiu sukaupusi daug pavyzdžių, į kuriuos lygiuojuosi. Pažiūrėjusi į vizažistes visuomet jas nuskenuoju, o po to galiu eksperimentuoti ir pati su savimi.

Tik dabar suprantu, kodėl man taip patikdavo piešimo pamokos. Piešdavau visur, kur tik būdavo įmanoma. Iškabindavau plakatais visą savo kambarį, o dabar suprantu, kad galbūt tai ir buvo pirma pradžia nupiešti veidui (juokiasi).

Labai džiaugiuosi, kad dabar sutaupau daug savo brangaus laiko ir viską galiu pasidaryti pati. Turiu labai daug kosmetikos, todėl į mano namus atėję žmonės dažnai stebisi, ar aš tik nedirbu vizažiste? (juokiasi) Bet aš domiuosi, einu į priekį. Paskui ranka pripranta ir užsimanai kažką keisti – taip ir atsiranda begalė kosmetikos. Tačiau tai – didžiulis pliusas mūsų darbe.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Galbūt kartais ir Jūsų draugės prašo, kad sukurtumėte joms makiažą?

Anksčiau netgi rimtai tuo užsiimdavau. Dažiau nuotakas, važiuodavau į namus dažyti merginų. Tačiau vėliau įvertinau visą situaciją, savo užimtumą ir supratau, kad man tai yra per sunku: 5 valandą ryto nuvažiuoti pas nuotaką, o po to dar keliauti į koncertą. Supratau, kad reikia atsirinkti ir būti pailsėjusiai, laimingai. Tada ir pasibaigė mano, kaip vizažistės, karjera (juokiasi).

Tačiau niekuomet tų mokslų nebūna per daug. Galbūt kada nors gyvenimas dar privers sugrįžti į tą pačią mokyklą ir toliau mokytojauti, galbūt padirbėti vizažiste. Kas ten žino. Dainininkui, kaip ir sportininkui po traumos, gali kažkas nutikti, todėl tokius atsarginius kelius aš visada turiu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų