REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
80
Sofio Gelašvili-Niūniavė (tv3.lt fotomontažas)

Lapkričio mėnesį pirmagimės sulaukusi Gruzijos milijonierių dukra bei grožio salono „Sophistique“ savininkė Sofio Gelašvili-Niūniavė neslepia – kitaip, nei kitoms merginoms, kilogramai po nėštumo jai tikrai nekrito lengvai.

80

Lapkričio mėnesį pirmagimės sulaukusi Gruzijos milijonierių dukra bei grožio salono „Sophistique“ savininkė Sofio Gelašvili-Niūniavė neslepia – kitaip, nei kitoms merginoms, kilogramai po nėštumo jai tikrai nekrito lengvai.

REKLAMA

Net 21 kilogramą priaugusi moteris suprato, kad reikia kažko imtis, o dabar, prabėgus daugiau nei pusei metų, ji džiaugiasi ne tik puikiomis kūno formomis, bet ir nauju gyvenimo būdu.

Griežtas treniruočių planas

S. Gelašvili-Niūniavė pasakojo, kad pirmosiose treniruotėse ji apsilankė praėjus vos 2 savaitėms po nėštumo, tačiau stengėsi viską daryti lėtai, neskubant. Dabar jos režimas kiek pasikeitė: „Mankštinuosi 5 kartus per savaitę, kiekvieną darbo dieną. O savaitgalį visą savo laiką skyriu mažylei.“

Tiesa, tokias treniruotes, kuriomis užsiima Sofio, pakeltų tikrai ne kiekviena mergina. „Tris kartus per savaitę turiu funkcines treniruotes su svoriais, taip pat užsiimu boksu. Kitas dvi dienas intensyviai atlieku cardio pratimus. Tai – bėgimas ir lipimas į kalną ar važiavimas dviračiu. Stengiuosi, kad treniruotės būtų kuo įvairesnės“, – naujienų portalui tv3.lt pasakojo grožio salono savininkė.

REKLAMA
REKLAMA

Daugelis moterų teigia, kad kilogramai po nėštumo krenta savaime, tačiau S. Gelašvili-Niūniavė prisiminė, kad jos organizmas reagavo kitaip. „Visad galvojau, kad po gimdymo kilogramai tiesiog tirpsta, tačiau man tai nepasitvirtino – teko įdėti labai daug pastangų ir treniruotės metu, ir mityboje“, – prisimena ji.

REKLAMA

Tiesa, vizažistei sekasi puikiai – netrukus ji susigrąžins savo ankstesnes kūno formas. „Buvau priaugusi net 21 kilogramą. Kol kas liko 3 paskutiniai, kurių atsikratyti yra sunkiausia“, – atskleidė ji.

Didžiausias pagalbininkas – vyras

Sofio labai pasisekė ir todėl, kad jos vyras Dominykas Niūniava yra sporto treneris, todėl jis savo mylimąja rūpinasi ypatingai. „Man labai pasisekė! Visuomet esu kontroliuojama, nes vyras man daug dėmesio skiria ne tik treniruotėse, bet ir laisvalaikio metu – jis prižiūri mano mitybą.

Moteris atskleidė ir tai, kaip dabar atrodo jos visos dienos mityba: „Rytais valgau baltymus, o per pietus – greituosius angliavandenius, salotas. Viso kito, kaip, pavyzdžiui, kruopos, miltiniai produktai, cukrus, druska, stengiuosi vengti. Mityba iš tiesų labai griežta. Iš pradžių tikrai buvo sunku, tačiau tokį maistą reikia pamilti. Tada tai tampa kasdienybe – ne kaip dieta, o kaip sveikas gyvenimo būdas.“

REKLAMA
REKLAMA

Sportas tapo gyvenimo būdu

Valios S. Gelašvili-Niūniavei galėtų pavydėti daugelis – moteris atskleidė, kad desertais mėgaujasi tik išskirtinėmis progomis, pavyzdžiui, per gimtadienius.

Vis dėlto ji pasidalijo patarimu, kuris turėtų priversti išjudinti bet kurią: „Manau, kad merginoms, kurioms yra sunku prisiversti eiti į salę, pirmiausia reikia susirasti draugę, kuri eitų kartu – tai dažniausiai labai padeda ir motyvuoja!“

Pati grožio salono savininkė dabar gali džiaugtis, kad sveikas gyvenimo būdas tapo neatskiria jos gyvenimo dalimi. „Sportas – tai mano kasdienybė ir kelias į gerą savijautą! Po savaitgalio, pirmadieniais, tiesiog bėgte bėgu į treniruotę“, – sakė ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų