REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
80
Paviešintos nuotraukos, kurių pasaulis dar nematė

Šioje nuotraukoje – ypatinga detalė: sugadino visą fotosesiją?

Šiandien pagaliau paviešintos pirmosios oficialios karališkų vestuvių nuotraukos.

80

Šiandien pagaliau paviešintos pirmosios oficialios karališkų vestuvių nuotraukos.

REKLAMA

Pasaulis žavisi nuostabiomis nuotraukomis, kuriose, ko gero, mieliausiai atrodo mažieji vaikai. Akivaizdu, kad šios nuotraukos greičiausiai atrinktos iš daugybės kadrų.

Nepaisant to, viena mažoji dama nepastebėjo, kad yra fotografuojama ir nusisuko nuo objektyvo. To turbūt nepastebėjo daugelis internautų.

Zallie Warren, Harrio krikštadkra vos dviejų metų amžiaus.

Meghan Markle imasi naujo Sasekso kunigaikštienės vaidmens

Meghan Markle atskleidė, kaip ji įsivaizduoja savo kaip Sasekso kunigaikštienės vaidmenį, netrukus po savo vestuvių su Didžiosios Britanijos princu Harry paskelbusi apie tai jai skirtuose dviejuose puslapiuose karališkoje interneto svetainėje.

Naujai iškeptos kunigaikštienės interneto paskyroje rašoma, kad Sasekso kunigaikštienė daug dėmesio skiria socialinėms problemoms. Taip pat pabrėžiama, kad būdama 11 metų ji sėkmingai dalyvavo kampanijoje, kuria buvo siekiama atsisakyti seksistinių pareiškimų vienoje televizijos indų ploviklio reklamoje.

REKLAMA
REKLAMA

Karališkosios šeimos svetainės puslapyje „Apie Sasekso kunigaikštienę“ rašoma, kad ji buvo savanorė vienoje benamiams skirtoje valgykloje Los Andžele, o vėliau, dirbdama aktore Toronte, savanoriavo panašioje įstaigoje Kanadoje.

REKLAMA

„Didžiuojuosi būdama moteris ir feministė“, – cituojama M. Markle.

Antrame puslapyje „Biografija“ rašoma, kad ji baigė Holivudo pradinę mokyklą „Little Red Schoolhouse“ (Mažoji raudonoji mokykla), mokėsi vidurinėje mokykloje „Immaculate Heart High School“ (Nekaltosios širdies mokykla) ir baigė Šiaurės vakarų universitetą Ilinojuje, kur mokėsi teatro meno ir tarptautinių santykių.

Kunigaikštienės biografijoje taip pat paminėta, kad ji septynerius metus vaidino Reičel Zein JAV televizijos seriale „Kostiumuotieji“.

„Dirbdama seriale „Kostiumuotieji“ kunigaikštienė persikėlė į Torontą Kanadoje, kur buvo filmuojamas šis serialas. Ji jaučia labai glaudų ryšį su Kanada, kuri buvo tapusi jos antraisiais namais“, – rašoma biografijoje.

Princas Harry ir M. Markle šeštadienį susituokė Vindzoro pilies Šv. Jurgio koplyčioje ir jiems buvo suteiktas Sasekso kunigaikščių titulas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų