REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
88
Simas Jasaitis ir Oksana Pikul-Jasaitienė

Dar sausio mėnesį viešumoje pasirodė pirmosios žinios, kad byra vizažistės bei dainininkės Oksanos Pikul-Jasaitienės ir jos vyro krepšininko Simo Jasaičio santykiai.

88

Dar sausio mėnesį viešumoje pasirodė pirmosios žinios, kad byra vizažistės bei dainininkės Oksanos Pikul-Jasaitienės ir jos vyro krepšininko Simo Jasaičio santykiai.

REKLAMA

Laikui bėgant ir aiškėjant vis daugiau detalių, Oksana neslepia – ji tenori, kad visa tai kuo greičiau baigtųsi.

Naujienų portalui tv3.lt O. Pikul-Jasaitienė papasakojo, kad pastarojo mėnesio metu ji sulaukė ir vyro grasinimų. Paklausta, ką darė iškart, kai tai prasidėjo, moteris sakė, kad pirmiausiai kreipėsi į savo advokatę.

„Žinoma, turiu savo draugų ir artimųjų ratą, kurie visuomet mane pradžiugina, palaiko ir yra šalia. Jie žino, kokia situacija yra iš tiesų – ne iš gandų, ne iš laikraščių ar adovakto lūpų. Tiesą pasakius, neturiu laiko liūdėti, nes esu užsiėmusi savo pačios veikla, savo darbais ir savo sūnaus auginimu“, – drąsiai kalbėjo moteris.

Ji užsiminė ir apie įžeidinėjimus iš vyro pusės, kurie prasidėjo tada, kai Oksana užsiminė apie pinigus. „Paskutiniai įžeidinėjimai vyko per pastarąjį mėnesį. Kuomet aš vyrui nusiųsdavau žinutę, kad apmokėjau vaiko darželio sąskaitą ir paklausdavau, ar jam ne gėda, ir ar jis neplanuoja prie to prisidėti taip, kaip žadėjo. Jis man atsakydavo necenzūriniais žodžiais pridėdamas, kad jam nėra gėda“, – prisiminė ji.

REKLAMA
REKLAMA

Moteris teigė, kad dabar situacija kiek pasitaisė, tačiau tuo patikėti – sunku. „Jis niekada nieko neatsiprašo, bet pastarosiomis dienomis buvo lankyti sūnaus. Kalbėjome apie jį – Simas norėtų, kad gražiai bendrautume, kad sūnus nieko nejaustų. Labai tikiuosi, kad tai pavyks, nors, tiesą pasakius, sunku tuo patikėti. Ypatingai po tokių jo, jo advokato ir meilužės veiksmų. Tiesiog dėl to, kas vyksta dabar, žmogumi sunku tikėti“, – tvirtino ji.

REKLAMA

S. Jasaitis yra prašęs, kad Oksana kartu su jųdviejų mažamečiu vaiku paliktų bendrą būstą: „Paskutinis jo pasiūlymas, apsilankant mūsų bendruose namuose, buvo dvigubų alimentų mokėjimas ir namo jam palikimas“.

Vis dėlto O. Pikul-Jasaitienė naujienų portalui tv3.lt atskleidė, ką apie tokį siūlymą galvoja iš tiesų. „Manau, kad tai yra nesąžininga, nes vaiką varyti iš jo namų, kuriuose jis gimė ir augo, yra negarbinga ir negražu iš Simo pusės.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų