REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
100
Rungtynių akimirkos (nuotr. SCANPIX)

Europos krepšinį sudrebinęs žaliai baltas virusas grįžtą į Lietuvą. 

100

Europos krepšinį sudrebinęs žaliai baltas virusas grįžtą į Lietuvą. 

REKLAMA

Šventę, kuri prasidės dar oro uoste galėsite stebėti tiesiogiai per TV3 ir tv3.lt.

Pasitikimas oro uoste, karščiausi įspūdžiai ir linksmiausi interviu su krepšininkais iš juos vežančio autobuso bei šventė Kauno Rotušės aikštėje – krepšinio sirgalių laukia emocingas vakaras. Visa tai stebėti padės Mindaugas Rainys ir Mindaugas Stasiulis.

TV laidų vedėjas, dirbęs ne viename krepšinio Europos ir pasaulio čempionate, Mindaugas Rainys sako, kad jam kaip kauniečiui „Žalgiris“ visada buvo savotiška „gimtoji“ komanda, o šis „Žalgirio“ sezonas buvo itin džiuginantis: „Žalgiris“ kūrė mums šventę viso Eurolygos sezono metu, todėl šį vakarą mes turime sukurti šventę krepšininkams, pasakyti jiems nuoširdų „ačiū“ už visas emocijas, kurias „Žalgiris“ – visos Lietuvos komanda – dovanojo mums“.

Mindaugas Stasiulis tikina, kad „Žalgirio“ virusu jis serga labai rimtai: „Mama pasakojo, kad kai man buvo ketveri ir „Žalgiris“ pralaimėjo CSKA, man pakilo stipri temperatūra. Termometras rodė trisdešimt aštuonis. Šiandien man ir vėl trisdešimt aštuoni, tik jau metai. Būtent tiek laiko trunka mano lėtinis sirgimas „Žalgiriu“. Su karšta kakta, raudonais žandais ir per nugarą srūvančiu prakaitu. Aš myliu „Žalgirį“ ištikimai ir beatodairiškai, taip pat kaip šuo šeimininką“, – pasakojo M. Stasiulis.

ŽALGIRIO sutiktuvės tiesiogiai per TV3 nuo 16.30 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų