REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
52
Laisvalaikiui skirtų drabužių kolekcijos fotosesija (nuotr. Jūratės Fotolaboratorija) (nuotr. Organizatorių)

Televizijos prodiuseris Gediminas Juodeika negaili gražių žodžių ir komplimentų savo sužadėtinei Živilei Jonikaitei. Dar daugiau pagyrimų žinomo vyro išrinktoji sulaukė po kūrybinio dueto „Tado‘s mados“ surengtos laisvalaikiui skirtų drabužių kolekcijos fotosesijos.

52

Televizijos prodiuseris Gediminas Juodeika negaili gražių žodžių ir komplimentų savo sužadėtinei Živilei Jonikaitei. Dar daugiau pagyrimų žinomo vyro išrinktoji sulaukė po kūrybinio dueto „Tado‘s mados“ surengtos laisvalaikiui skirtų drabužių kolekcijos fotosesijos.

REKLAMA

„Živilei tai buvo vienas iš nedaugelio kartų, kai ji pozavo profesionaliam fotografui. Na, tokia ilga procedūra tai tikrai buvo pirmoji!“, – su šypsena patikino G. Juodeika, pridurdamas, jog patirties išrinktajai, kaip ir daugeliui šiuolaikinių išmaniųjų telefonų savininkų, tikrai netrūksta įsiamžinant „selfiams“.

Pašnekovas neslėpė – jis nė akimirkos nesuabejojo, kad Živilė fotomodelio darbui tiks. G. Juodeika gyrė proporcingą sužadėtinės figūrą, smulkų kūno sudėjimą, paslaptingus ir fotogeniškus veido bruožus: „Ji – tarsi nenugludintas deimantas“.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau televizijos projektų prodiuseris pastebėjo ir tai, kad vadovės darbą dirbančiai ir įprastai klasikinio stiliaus drabužius vilkinčiai Živilei per fotosesiją reikėjo šiek tiek pagelbėti patariant kaip konkrečioje situacijoje pozuoti.

REKLAMA

„Kadangi šou verslas jai nėra artimas, Živilė iš pradžių buvo kiek išsigandusi ir labai atsižvelgė į mano nuomonę. Galima sakyti – manęs klausė be diskusijų. O tai iš jos retai galima patirti“, – apie naują patirtį pasakodamas nuoširdžiai nusijuokė G. Juodeika.

„Tado‘s mados“ fotosesijoje pozavo ir jis, ir lietuvaitė Akvilė Švedukė, australas Adam Jufri bei švedas Rostam Mahbob.

G. Juodeika šypsosi – visus fotosesijos dalyvius sužavėjo ir pagrindiniai jos aksesuarai: motociklas „Triumph Rocket Roadster 3“ bei automobilis „Dodge Challenger SRT“. O kur dar daugybę dėmesio sulaukusios vokiečių aviganių veislyno „Hierarchija“ kalytės Eva ir Djubi bei patinas Jakson. Prie smagaus pozavimo vėliau prisijungė ir Rostam Mahbob augintinis Chill.

REKLAMA
REKLAMA

„Mūsų simbolį – stilizuotą kaukolę, mados gerbėjai jau atpažįsta“, – pasakojo vienas iš „Tado‘s mados“ įkūrėjų Tadas Kuzminskas.

Į duetą susijungę T.Kuzminskas ir Diana Želvienė mados pasaulyje iškart sulaukė populiarumo dalį savo kūrinių papuošę neregėtu piešiniu. Jį šeimai skirtos laisvalaikio aprangos kūrėjai pavadino Adomu. Netrukus, dailiosios lyties atstovėms reikalaujant savojo simbolio, „gimė“ jo partnerė – Ieva.

„Piešiniams pozavo realūs žmonės“, – patikino T. Kuzminskas, kol kas jų tapatybių atskleisti nenorintis.

Anot jo, „Tado‘s mados“ tikslas yra puošti ne tik pavienius žmones, bet ir kurti šeimoms. Autoriaus nuomone, Lietuvoje ne itin buvo išplėtota tėvams bei sūnums skirta laisvalaikio drabužių linija.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Pirmiausia pradėjome kurti vyrams ir berniukams, bet neužilgo dėmesio sau išsireikalavo ir dailiosios lyties atstovės“, – šypsodamiesi pasakojo kūrybinio dueto nariai.

Palaidinės, pusilgiai švarkeliai, bomberiai, puošnesni sportiniai drabužiai – tai tik dalis „Tado‘s mados“ autorių rankose gimstančių grožybių.

„Tarpusavyje juokaujame, jog kuriame „išeiginius treningus“. O iš tiesų stengiamės, kad laisvalaikis, mada bei patogumas mūsų darbuose būtų susieti lygybės ženklu“, – pabrėžė pašnekovai.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų