REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
47
Maroko naktų vakarėlio akimirkos (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

Lietuviškuoju Kenu vadinamas Laurynas nebijo garsiai reikšti savo nuomonės bei pasakoti apie savo gyvenimą. Vos į jį pasižiūrėjus tampa aišku, jog vaikinas nevengia grožio procedūrų. 28-erių Laurynas atviras – jam nerūpi, ką apie jo išvaizdą galvoja kiti, svarbu, kad jam pačiam būtų gražu.

47

Lietuviškuoju Kenu vadinamas Laurynas nebijo garsiai reikšti savo nuomonės bei pasakoti apie savo gyvenimą. Vos į jį pasižiūrėjus tampa aišku, jog vaikinas nevengia grožio procedūrų. 28-erių Laurynas atviras – jam nerūpi, ką apie jo išvaizdą galvoja kiti, svarbu, kad jam pačiam būtų gražu.

REKLAMA

Kadangi lietuviškasis Kenas yra gan dažnai matomas įvairiuose renginiuose, daugybė žmonių svarsto, kokias procedūras jam teko iškęsti.

- Kokias procedūras teko patirti? - Tiesą sakant, niekada nebuvo jokių intervencijų su peiliu. Viskas, ką esu pasidaręs yra arba grožio injekcijos, arba specialios procedūros, tačiau tai yra laikina. Su amžiumi norisi labiau ilgalaikių pokyčių.

- Kada pirmą kartą kreipėtės į grožio specialistus? - Pirmą kartą botulino susileidau 25.

- Iš kur atėjo toks noras pasikeisti? - Aš savo išvaizda niekada nesiskundžiau. Man labai gražu ryškūs vyrų modelių veidai, todėl norėjau juos pasiryškinti ir aš.

REKLAMA
REKLAMA

- Kai turėjote antrą pusę, ar ji nieko neprieštaravo tokiems išvaizdos pokyčiams? - Sakydavo, kad dar nereikia, kad dar jaunas. Primindavo, kad reikės tas procedūras kartoti, tačiau aš kai užsibrėžiu tikslą, turiu tai padaryti. Lietuvoje visi vengia kalbėti apie tokius dalykus kalbėti. Sulaukiu daug klausimų iš įvairių žmonių, jiems patariu, tačiau neraginu jų gulti ant operacinio stalo.

REKLAMA

- Galbūt stengiatės lygiuotis į visame pasaulyje žinomą vyrą-Keną? - Man gal ir gražu, bet labia matosi dirbtinumas. Ateityje tikiu, kad technologijos patobulės ir bus galima išbandyti. Jis man nėra siekiamybė. Viską darau dėl savęs, o tobulumui ribų nėra.

- Ar nebijote aplinkinių reakcijos? - Aš sulaukiu visokių reakcijų, bet galiu pasakyti, kad tie komentatoriai yra kaimo lygio žmonės, traktoristai tepaluotomis rankomis, ir jiems reikėtų pagailėti savo klaviatūros, tepaluotomis rankomis tapšnojant per ją, nes reikės pirkti daug naujų. Tikrai dar darysiuosi tas procedūras ir tikrai dar visi sužinos – jiems reikės sugadinti dar ne vieną klaviatūrą.

REKLAMA
REKLAMA

- Ar sulaukiate daug bjaurių komentarų? - Taip, žinoma. Visą laiką komentuoja išvaizdą: ar šukuoseną, ar veidą, ar drabužius. Jeigu man gera nuotaika, tai aš tuos komentarus paskatinu ir sukeliu dar didesnę reakciją. Viskas pagal nuotaiką. Aš irgi atsakau labai aštriai.

- Tai mėgstate pakovoti už savo tiesas? - Taip, bet man iš tiesų visiškai vienodai. Jie gali rašyti, gali nerašyti tų bjaurų komentarų. Kai parašo, atsiranda dar didesnis skaičius žmonių, kurie palaiko. Žmonės dalinasi mano nuotraukomis, ar vaizdo įrašų dalimis ir dergiasi. Man nuoširdžiai nerūpi. Kiti sako, kad jiems neįdomu, tačiau giliai viduje vis tiek apie tai galvoja ir graužiasi. Daug žmonių gyvena savo liūdnus gyvenimus kaimuose, užsidarę sandėliukuose, jie neturi pramogų, o aš pakeliu jiems nuotaiką. Svarbiausia, kad žmonės nebūtų tau abejingi, o ar sako gerą, ar sako blogą – nieko tokio, svarbu, kad kalbėtų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Esate skaičiavęs, kiek pinigų išleidote visoms procedūroms? - Per paskutinius 5-6 mėnesius tai būtų apie 3 tūkst. Su viršum eurų.

- Kiek procedūrų iš viso esate pasidaręs? - Rimtesnės tai būtų: veido odos šlifavimas lazeriu, botulino toksino injekcijos, heliurono rūgšties injekcijos nuo nosies iki lūpų kampučių, skruostikauliai du kartus pildyti, ryškinta žandikaulio linija, kraujo plazmos procedūra.

- Kraujo plazmos procedūra yra gan paplitusi pasaulyje, sekate madą? - Žmonės ją darosi, nes tai veiksminga. Ją darėsi Kim Kardashian, Natalija Bunkė, Juozas Statkevičius, Agnė Jagelavičiūtė ir kiti. Tada veidas šiek tiek pasitempia, regeneruojasi oda. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų