REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
66
Karališkoji šeima griebiasi už galvos: Meghan Markle raudonojo kilimo apranga sukėlė audrą (nuotr. SCANPIX)

Didžiosios Britanijos princo Harry sužadėtinė Meghan Markle Megan Markl ketvirtadienį patvirtino, kad jos tėvas šeštadienį vyksiančiose jųdviejų vestuvėse nedalyvaus.

66

Didžiosios Britanijos princo Harry sužadėtinė Meghan Markle Megan Markl ketvirtadienį patvirtino, kad jos tėvas šeštadienį vyksiančiose jųdviejų vestuvėse nedalyvaus.

REKLAMA

„Liūdna, bet mano tėvas mūsų vestuvėse nedalyvaus. Visata rūpinausi savo tėvu ir tikiuosi, kad jam bus suteikta erdvės, reikalingos sutelkti dėmesį į jo sveikatą“, – sakoma Kensingtono rūmų išplatintame M. Markle pareiškime.

Šis pareiškimas išsklaidė galutines viltis, kad 73 metų nuotakos tėvas Thomas Markle'as palydės dukrą prie altoriaus, kaip anksčiau buvo nurodę rūmai.

Abejonių dėl jo dalyvavimo iškilo garsenybių pasaulio naujienų svetainei TMZ paskelbus, kad Th. Markle'o ceremonijoje nebus, įsižiebus skandalui dėl jo pozavimo paparacų nuotraukoms. Vėliau buvo pranešta, kad tėvui ruošiamasi atlikti širdies operaciją.

M. Markle rašė norinti „padėkoti visiems, siuntusiems dosnias palaikymo žinutes. Noriu, kad žinotumėt, kad Harry ir aš labai laukiame, kada galėsime pasidalyti su jumis mūsų ypatingąja diena šeštadienį“.

REKLAMA
REKLAMA

JAV aktorės tėvas anksčiau nepaisė rūmų prašymų laikytis diskretiškumo ir sutiko pozuoti paparaco fotosesijai.

Nuotraukos, kuriose jis matuojamas kostiumui ir žavisi būsimosios karališkosios poros nuotrauka savo kompiuteryje, buvo parduotos už 100 tūkst. dolerių (83 tūkst. eurų), rašė bulvarinis leidinys „Daily Mirror“.

REKLAMA

Th. Markle'ui artimas šaltinis, kurį citavo laikraštis, sakė, kad pozuoti nuotraukoms jį įtikino persekiojęs paparacas. Dabar nuotakos tėvas, pranešama, jaučiasi „kaip apgautas visiškas kvailys“.

Neapdairių žingsnių neišvengianti M. Markle šeima viešai skalbdama savo baltinius pridaro rūpesčių britų rūmininkams.

Būsimoji princo nuotaka tebėra artima savo išsiskyrusiems tėvams, bet kitiems giminaičiams dėl nepageidautinų barnių, nesaikingo alkoholio vartojimo ir net, vienu atveju, arešto, nebuvo leista dalyvauti gegužės 19-ąją įvyksiančiose vestuvėse.

REKLAMA
REKLAMA

Planuota, kad Los Andželo priemiestyje Vudland Hilse užaugusią M. Markle prie altoriaus palydės jos tėvas – olandų ir airių kilmės Holivudo apšvietėjas. Apdovanojimą „Emmy“ turintis vyras dabar mėgaujasi pensininko gyvenimu Meksikoje.

M. Markle 61 metų motina Doria Ragland yra jogos instruktorė ir klinikinės psichologijos specialistė.

Nebus vyriausiosios pamergės

Amerikiečių aktorė M. Markle, išgarsėjusi JAV televizijos seriale „Kostiumuotieji“ (Suits), neturės vyriausiosios pamergės.

Princas Harry savo vyriausiuoju pabroliu pasirinko brolį princą Williamą.

Pasak J. Knaufo, visi kiti jaunųjų palydos nariai bus vaikai. O tai reiškia, kad princo Williamo ir jo žmonos Kate vaikams 4 metų princui George'ui ir 3 metų princesei Charlotte vestuvėse taip pat atiteks svarbus vaidmuo. Tačiau jauniausias karališkosios šeimos narys – balandžio pabaigoje gimęs princas Louisas – iškilmėse nedalyvaus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Net neklauskite apie jaunosios suknelę

Rūmų pareigūnai deda visas pastangas, kad M. Markle vestuvinės suknelės modelio ir ją sukūrusio dizainerio pavardės paslaptis būtų išsaugota iki paskutinės akimirkos, kai jaunoji atvyks į koplyčią. Pasak jų, šios tradicijos laikytis yra labai svarbu, tačiau tai netrukdo smalsuoliams toliau spėlioti, kam buvo patikėta ši svarbiausia metų užduotis.

J. Knaufas taip pat neatskleidė, kur jaunavedžiai praleis savo medaus mėnesį, tačiau sakė, kad iškart po vestuvių jaunieji išvykti neplanuoja. Tačiau kitą savaitę po vestuvių pora yra numačiusi savo pirmą pasirodymą viešumoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų