REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
66
Meghan Markle ir Thomas Markle jaunesysis (SCANPIX ir Vida Press koliažas) (tv3.lt fotomontažas)

Vos už kelių dienų įvyks laukiamiausias karališkosios šeimos metų renginys – princo Harry ir jo išrinktosios Meghan Markle vestuvės.

66

Vos už kelių dienų įvyks laukiamiausias karališkosios šeimos metų renginys – princo Harry ir jo išrinktosios Meghan Markle vestuvės.

REKLAMA

Tiesa, pastarosios šeima karališkajai šeimai pridarė nemažai gėdos, todėl M. Markle brolis pabandė visas skriaudas ištaisyti.

Visai neseniai paaiškėjo, kad ne kartą savo nuomonę keitęs aktorės tėvas Thomas Markle vis dėlto dukros prie altoriaus nelydės. Jos brolis, Thomas Markle jaunesnysis užsienio žiniasklaidai atviravo, kad tai jį visiškai sužlugdė.

M. Markle tėvas vestuvėse nedalyvaus dėl sveikatos priežasčių, tuo tarpu T. Markle jaunesnysis bando kaip išgalėdamas palaikyti seserį ir pareikšti jai kuo didžiausią palaikymą svarbiausio gyvenimo įvykio metu.

Visai neseniai M. Markle brolis aplankė ją ir princą, o taip pat pasirodys vestuvėse ir šeštadienį. „Mūsų tėvui plyšta širdis, kad jis negalės lydėti Meghan prie altoriaus. Jis jaustųsi palaimintas galintis būti ten su ja. Tai bus pačios gražiausios vestuvės“, – sako brolis.

REKLAMA
REKLAMA

Jis netgi įsitikinęs, kad Meghan – tikras laimėjimas karališkajai šeimai. „Mano sesuo bus geriausias dalykas, kuris yra kada nors nutikęs šiai šeimai“, – drąsiai rėžia jis.

REKLAMA

„Ji bus puiki modernioji princesė. Tikiuosi, kad Harry ir Meg kartu bus be galo laimingi“, – gražiausius žodžius seseriai skyrė jis.

Vis dėlto ar jis iš tiesų taip galvoja, lieka neaišku, mat visai neseniai jis paarašė gana bjaurų ir piktą laišką princui Harry, kuriame aiškino, kad šios vestuvės – netikra pasaka. „Liekant vis mažiau laiko iki karališkųjų vestuvių darosi aišku, kad tai – didžiausia visų laikų karališkosios šeimos klaida.“

Dabar Thomas sakosi besigailintis šių žodžių. „Nenorėjau nieko nuliūdinti. Maniau, kad kai tai pasakysiu, mūsų šeima sulauks pagalbos“, – aiškina jis.

„Mūsų šeima staiga buvo išmesta į viešumą ir mes visi jautėme nežmonišką spaudimą. Gailiuosi dėl daugelio dalykų, kuriuos tada pasakiau. Tačiau dabar puikiai suprantu, kiek daug šios vestuvės reiškia“, – tikina jis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų