REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
43
Natalija Bunkė (tv3.lt fotomontažas)

Muzikinių grupių „YVA“ ir „Pop Ladies“ narė Natalija Bunkė (35) – kaip niekada laiminga. Kartu su mylimuoju Edgaru jau daugiau nei pusę metų draugaujanti moteris taip pat nebijo įsileisti ir į savo namus.

43

Muzikinių grupių „YVA“ ir „Pop Ladies“ narė Natalija Bunkė (35) – kaip niekada laiminga. Kartu su mylimuoju Edgaru jau daugiau nei pusę metų draugaujanti moteris taip pat nebijo įsileisti ir į savo namus.

REKLAMA

„Pas mane – tikras gėlynas“, - sako ji, skubėdama tvarkytis. Darbo dienos popietę, jaukiame, pušų apsuptame Vilniaus Lazdynėlių mikrorajone mus pasitinka N. Bunkė ir jos mylimasis Edgaras.

Trijų kambarių bute gyvenanti moteris ilgą laiko dalį praleidžia kurdama dirbtinių gėlių kompozicijas. „Namuose – mini bardakėlis“, - teigia ji.

Kartu namuose taip pat laksto ir dar vienas šeimos vyras – tai Bengalijos veislės katinas Maiklas. Šeimos nariu tapęs augintis taip pat turi ir atskirą savo vietą – jam įrengtas kampelis.

Hobis tapo darbu

„Motinos dienai paruošiau apie 70 puokščių... Darbo buvo“, - neslepia ji, tačiau vaikščiodama ir rodydama savo kūrinius ji kaip niekuomet laiminga.

REKLAMA
REKLAMA

Savo pomėgį darbu pavertusi žinoma atlikėja tikra – norint, viską galima suspėti ir įgyvendinti.

„Dabar – mano darbas yra mano pomėgis – man malonu kurti. Kiekvieną kartą gaunasi vis skirtinga kompozicija, sėdžiu ir medituoju. Šis darbas kiekvieną kartą atneša labai gerų emocijų. Kaskart gaunu teigiamus klientų atsiliepimus. „Vau, nesitikėjau“, - man sako jie. Žmonės perka internete, nemato, kaip tai atrodo gyvai. Man labai gera, kai žmonės parašo man, kad juos nustebinau“, - pasakojo ji.

REKLAMA

Vis dėlto N. Bunkės kūryboje netrūksta ir naujovių – ji kuria gėlių vokus. „Tai labai populiari dovana tarp užsienyje gyvenančių lietuvių. Jie užsisako savo giminaičiams, mamoms, tetoms, švenčių proga nusiunčiama tokia graži dovana“, - teigė N. Bunkė.

Ramybę rado aštuoneriais metais jaunesnio vyro glėbyje

Su aštuoneriais metais jaunesniu kriminalistu iš Kauno – Edgaru – draugaujanti žinoma pramogų pasaulio moteris didžiąją laiko dalį leidžia kartu su mylimuoju. Koncertai, išvykos, kelionės – jis taip pat jai padeda ir plėsti nuosavą verslą „Home decor by Natalija Bunkė“.

REKLAMA
REKLAMA

„Būk geras, atnešk“, „Edgarai, gal gali padėti?“, „Gal gali paimti?“, - skamba prašymai širdies draugui iš N. Bunkės lūpų, tačiau Edgaras mielai ir maloniai padeda Natalijai tvarkytis tiek bendroje buityje, tiek jos gėlių puokščių versle.

Svarbiausia – dėmesys

Vaikinas šypteli – savo moterį, skęstančią gėlių jūroje, jis vis tiek sugeba nustebinti. „Nesvarbu, kokia puokštė, svarbiausia – dėmesys“, - sako jis.

Jam taip pat antrina ir už gėlių pasislėpusi Natalija: „Man nerūpi tai, kokias gėles gaunu... Svarbiausias jo rūpestis. Aišku, Edgaras, kai atvažiuoja, tai su tokia puokšte... Kad netelpu tikrai į kadrą“, - juokiasi ji.

Vis dėlto Natalija neslepia: jos mėgstamiausios gėlės – magnolijos. „Turiu net tatuiruočių... Bet labai mėgstu ir rožes. Man labai gražus jos žiedas“, - teigia ji. Būtent dažniausiai rožėmis ją ir nustebina širdies draugas Edgaras.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų