REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
68
Karalienė Elizabeth (nuotr. SCANPIX)

Vis greičiau artėjant karališkosioms vestuvėms, į viešumą išlenda nemalonios detalės.

68

Vis greičiau artėjant karališkosioms vestuvėms, į viešumą išlenda nemalonios detalės.

REKLAMA

Princo Harry sužadėtinės Meghan Markle tėvas Thomas Markle viešai pažemino savo dukrą, o tai – ypatingai papiktino karalienę.

Pasirodo, neseniai T. Markle už pinigus sudalyvavo surežisuotoje fotosesijoje, kurioje bandyta sukurti jo gerą įvaizdį. Paprastai su alkoholiu ar cigaretėmis prigaunamas vyras šįkart matavosi kostiumą vestuvėms ir žiūrinėjo savo dukters ir būsimo žento nuotraukas.

Pasklidus informacijai, kad už šią avantiūrą šeima gavo 135 tūkstančius dolerių, kilo tikra pasipiktinimo banga, po kurios vyriškis nusprendė, kad nedarys Meghan gėdos ir jos prie altoriaus nebelydės. Netrukus nuomonę jis ir vėl pakeitė – teigė, kad vestuvėse vis dėlto pasirodys.

Karalienė nepraleido nė vienos šios dramo detalės, o kur dar akiplėšiškas M. Markle brolio laiškas princui Harry, kuriame prašoma vestuves apskritai atšaukti. Neverta stebėtis, kad karalienė – tiesiog įsiutusi, o M. Markle šeimai būtų pas metas išsigąsti.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak užsienio žiniasklaidos, visa karališkoji šeima yra pasipiktinusi. „Vos atvykus Meghan tėčiui, šeima norės su juo pasikalbėti apie karališkąjį protokolą“, – teigiama pranešime.

REKLAMA

Tiesa, nepaisant to, kad karalienė pyksta, ji taip pat dėl aktorės tėčio ir jaudinasi. Viskas todėl, kad jos mylimas anūkas jaučiasi kaltas dėl visų šių nemalonių situacijų.

„Harry jaučiasi blogai, kad tokie baisūs dalykai vis nutinka jo mylimajai Meghan. Jis – sužlugdytas. Jam atrodo, kad būtent jis sukelia visas problemas, mat yra įsitikinęs, kad visi, su kuriais jis sieja gyvenimą, turi sumokėti nežmonišką kainą“, – rašoma spaudoje.

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų