REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
31
Pamatę, su kokiu vaikinu susitikinėja ši mergina, negali patikėti

Daugybę apdovanojimų pelniusi kultūrizmo sporto atstovė atskleidė, jog be šios sporto šakos propagavimo ji dar dirba banke.

31

Daugybę apdovanojimų pelniusi kultūrizmo sporto atstovė atskleidė, jog be šios sporto šakos propagavimo ji dar dirba banke.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Londone gyvenanti Amelia Tank (26 m.) puikiai moka suderinti darbą Lloyds banke ir sudėtingą fitneso rėžimą.

REKLAMA

1,70 m ūgio komunikacijos vadybininkė 3 kartus per savaitę, 2 kartus per dieną lankosi sporto salėje, net 6 kartus maitinasi ir retai kada gali skirti laiko bendravimui su draugais.

Plymute gimusi Amelia atsisakė naktinių linksmybių su draugais ir netgi vengia rodytis šeimos susibūrimuose. Mat moteris bijo nuklysti nuo griežto mitybos plano.

Tačiau praeitą mėnesį nugalėjusi dviejuose prestižiniuose konkursuose, Amelia pagaliau gali mėgautis saldžiais sunkaus darbo vaisiais.

REKLAMA
REKLAMA

Šiek tiek sutrikę kolegos svarsto, kodėl susirinkimų metu moteris valgo virtus kiaušinius, tačiau prisipažįsta be galo besižavintys jos begalinėmis pastangomis laikytis griežtų taisyklių.

Majamyje vykusiose varžybose ji nugalėjo Mis Model ir Bikini Tall kategorijoje, o prieš kelias savaites jai įteiktas Bikini Babe Tall apdovanojimas.

„Kuomet treniruojuosi, beveik neturiu socialinio gyvenimo, o naktimis į lovą krentu maždaug 20.30 val. Taip leidžiu augti raumenims ir suteikiu sau galimybę tinkamai pailsėti prieš darbo savaitę. Sunku ilgą laiką nematyti draugų. Kiekvienais metais mano šeima organizuoja Velykų vakarėlį. Deja, bet pirmosios varžybos išpuolė prieš pat jas. Žinojau, kad būsiu apsupta maisto ir vyno, lėkščių duonos, salotų ir kitų gardumynų. Tai tipinis vakarėlių maistas, kurio tikrai būčiau ragavusi, jei nereikėtų dalyvauti varžybose. Net 6 dienas per savaitę kilnojau svarmenis, po to 15 minučių atlikdavau kardio pratimus, o po darbo vėl skubėdavau į salę“, - pasakojo ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Amelia sveria 56 kg ir kasdien suvartoja 1900 kcal. Ji maitinasi liesa vištienos krūtinėle, saldžiomis bulvėmis, rudaisiais ryžiais, vaisiais, riešutais ir baltymų kokteiliais.

2013-aisiais moteris bėgo Londono maratone. Dalindamasi savo pasakojimu ji nori ir kitus žmones įkvėpti daugiau laiko praleisti sporto salėje.

„Kai visą dieną tenka lankytis susitikimuose, nuėjus į salę atsipalaiduoju. Tai man leidžia atskirti darbą nuo namų. Man patinka ruošti maistą ir laikytis savo nusistatyto rėžimo, kadangi taip galiu sutelkti dėmesį į man svarbius dalykus ir susidėlioti mintis“, - užbaigė ji.

2018-aisiais moters laukia dar vienos varžyboms, kurioms ruoštis ji jau pradėjo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų