REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
41
Iš Poznanės kilusi Anella svajoja tapti kuo panašesnė į plastikinę lėlę

Žavinga architektė teigia esanti pirmoji gyva lėlė Barbė Lenkijoje.

41

Žavinga architektė teigia esanti pirmoji gyva lėlė Barbė Lenkijoje.

REKLAMA

Iš Poznanės kilusi Anella An (25 m.) svajoja tapti kuo panašesnė į plastikinę lėlę, tačiau atskleidė, jog ne visuomet norėjo būti lyginama su vaikams skirtu žaislu.

Po pirmosios plastinės operacijos, kurios metu merginai pakoreguota nosis, ji neatsisakė minties dar ką nors keisti ir toliau gulėsi po skalpeliu. Lūpų ir krūtinės didinimams Anella nepagailėjo 34 tūkst. eurų, bet pridūrė, kad lieknas liemuo – natūralus.

Viešėdama vietinėje ryto laidoje, modelis ir architektė sakė: „Visa tai įvyko labai spontaniškai. To nė neplanavau. Kiekvienas mes turime kompleksų, kartais net ir paprasčiausius dalykus, tokius kaip plaukai, norisi pakeisti. Aš visuomet troškau gražesnės nosies todėl išdrįsau ją pasidailinti. Po to užsigeidžiau didesnės krūtinės. Viskas nuo to ir prasidėjo.“

Mergina savo „Instagram“ paskyroje yra subūrusi nemažą gerbėjų kariauną – net 40 tūkst.

„Galbūt dėl to, jog pati esu kiek keistoka, man patinka keisti ir išskirtiniai dalykai, mane žavi iškalbingi ir charizmatiški žmonės, galintys ne tik sukurti kažką gražaus išorėje, bet tokie patys būti ir viduje“, - tęsė Anella.

REKLAMA
REKLAMA

Ryškių bruožų blondinė dirba architekte. Ji atskleidė, kad socialiniai tinklai ir nuotraukų viešinimas juose yra tik hobis.

Anella trokšta tapti „Playboy“ zuikučiu tačiau pridūrė, kad dėl savo išvaizdos sulaukia patyčių, yra lyginama su monstru.

„Jei ne jos burna, būtų visai nebloga“, - komentavo vienas.

„Jei ne jos lūpos, Anella būtų graži mergina, kadangi ji atrodo kaip geras žmogus“, - teigi kitas.

„Ji? Graži? Atrodo kaip monstras. Atrodo, lyg ji būtų gimusi su defektu“, - komentavo trečias.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų