REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
Partnerio turinys
Turinys paruoštas bei kontroliuojamas projekto partnerio

Atšilo oras ir vis sunkiau išbūti pamokose? Išnaudok gerą orą ir laiką su klasiokais po pamokų. Dalyvauk konkurse #ecochallenge ir laimėk prizus visam būriui savo klasiokų!

Atšilo oras ir vis sunkiau išbūti pamokose? Išnaudok gerą orą ir laiką su klasiokais po pamokų. Dalyvauk konkurse #ecochallenge ir laimėk prizus visam būriui savo klasiokų!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jeigu mokaisi 1–12 klasėje, su visa savo klase junkis prie #ecochallenge, tvarkyk ir puošk mokyklos ar namų kiemą, rink šiukšles, puoselėk gamtos grožį, palaistyk gėles, nublizgink langus ar kiemo suoliukus, pastatyk apsaugą nuo kenkėjų ir visa tai įamžink nuotraukose, jas įkelk ČIA, o tada agituok visus savo draugus balsuoti! Daugiausiai balsų sulaukusios nuotraukos autoriams – visai klasei – padovanosime „Xiaomi Redmi 5“ telefonus.

REKLAMA

#ecochallenge jau priėmė įmonė UAB „ABC Data Lietuva“, palaikanti ekologijos idėjas.

„Ekologijos tema tampa vis aktualesnė, todėl svarbu skatinti jaunimą saugoti Lietuvos gamtos grožį jau mokyklos suole, labai džiaugiamės galėdami prisidėti prie #ecochallenge iniciatyvos. Manome, kad aktyviam jaunimui „Xiaomi“ išmanieji telefonai ir kiti gaminiai turėtų patikti. Neabejojame, kad netrukus šio gamintojo produktai dėl savo išskirtinių savybių bus itin vertinami jaunimo tarpe! – sako UAB „ABC Data Lietuva“ direktorius Tomas Janušauskas.

REKLAMA
REKLAMA

Žinomas laidų vedėjas Mindaugas Rainys kviečia gamtą nuo šiol tvarkyti madingai: už gerus darbus gauti gerus prizus! Vadinasi, nėra ko snausti: išsirink vietą, kurią nori tvarkyti, kviesk klasiokus ir dalinkis viskuo, ką pavyko nuveikti!

„Gimtinė – mums nepakeičiama, ji – mūsų namai. O kas sava, tai brangiausia. Siekdami išsaugoti Lietuvos grožį, kviečiame prisijungti prie nuostabaus projekto ir puoselėti mūsų aplinką. Tai yra puiki proga įrodyti, kad esate tikri Lietuvos piliečiai ir gyvenate tėvynėje aukštai iškėlę galvas. Vaisvandeniai RASA skatina išsaugoti Lietuvos grožį ir dovanoja papildomus #ecochallenge prizus!“, – sako UAB „Kauen Craft“ direktorė Rasa Girkontienė.

Lietuvą tvarkyti ir puošti ne tik būtina, bet dabar ir naudinga. Prisijunk ir tu! Konkursas #ecochallenge vyks iki pat mokslo metų pabaigos.

Daugiau informacijos apie konkursą ir registraciją rasite ČIA.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų