REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
46
 8 faktai, apie Channingo Tatumo striptizo šokėjo karjerą (nuotr. SCANPIX)

Pastaruoju metu užsienio pramogų pasaulis yra krečiamas skyrybų: viena po kitos skirtingais keliais suka gražiausios poros.

46

Pastaruoju metu užsienio pramogų pasaulis yra krečiamas skyrybų: viena po kitos skirtingais keliais suka gražiausios poros.

REKLAMA

Tačiau galbūt tai – ne pabaiga? Visai neseniai šiltus jausmus vienas kitam pademonstravo John Cena ir Nikki Bella, Gigi Hadid ir Zayn Malik, o dabar šiltomis emocijomis dalijasi ir seksualusis Channingas Tatumas ir jo buvusi žmona Jenna Dewan.

Visai neseniai JAV buvo minima Motinos diena, kurios proga Ch. Tatumas socialinio tinklo „Instagram“ asmeninėje paskyroje pasidalijo pačiu mieliausiu už širdies griebiančiu sveikinimu savo buvusiai žmonai – jųdviejų dukrelės mamai.

„Visus sveikinu su Motinos diena. Jenna, mieloji, su Motinos diena ir tave. Tikiuosi, kad mėgaujiesi šia diena ir nuostabiu saulėlydžio. Myliu jus abi“, – rašė jis.

REKLAMA
REKLAMA

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad apie skyrybas su Jenna paskelbė Channingas.

„Labas, pasauli, tai... Mes norime kai kuo pasidalinti su Jumis visais. Šiek tiek keista, kad šiuo dalyku turime pasidalinti su visais, tačiau taip yra dėl to, jog tokį gyvenimą mes pasirinkome patys. Norime pasidalinti tiesa – mes su Jenna nusprendėme išsiskirti. Vienas kitą pamilome prieš daugelį metų, kartu turėjome magišką kelionę. Niekas nepasikeitė tame, kaip stipriai mes mylime vienas kitą, tačiau meilė yra gražus nuotykis, kuris mus veda skirtingais keliais. Jokių paslapčių nebuvo – du geriausi draugai suprato, kad atėjo metas duoti vienas kitam erdvės. Mes ir toliau esame šeima ir visada būsime mylintys tėvai dukrai Everly“, - rašė Ch. Tatumas savo „Instagram“ paskyroje.

REKLAMA

Pora susipažino prieš dvylika metų – jie abu filmavosi filme „Šokis hip-hopo ritmu“. Viena gražiausių ir tvirčiausių Holivudo porų Jennos ir Channingo skyrybos taip pat labai nustebino ir jų gerbėjus bei sekėjus. Savo liūdesį jie išreiškė komentarais. 

„Negaliu patikėti.. Kodėl?“, – klausė viena moteris.

„Jūs esate tobuli, vienas kitam sutverti. Man liūdna, bėga ašaros“, – rašė kita.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų