REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
60
Katie Piper 2009 m. (nuotr. Vida Press)

Prieš daugiau nei 10 metų siaubingą traumą patyrusi manekenė ir TV laidų vedėja Katie Piper ir vėl šypsosi.

60

Prieš daugiau nei 10 metų siaubingą traumą patyrusi manekenė ir TV laidų vedėja Katie Piper ir vėl šypsosi.

REKLAMA

Nudegintą veidą ilgai slėpusi ir daugybę plastinių operacijų išgyvenusi moteris dabar nepraleidžia nė vieno didesnio renginio, o ir fotografams pozuoja daugiau, nei kiti – jai nebėra ko slėpti.

Savaitgalį įvykusiuose BAFTA TV apdovanojimuose Katie pasirodė vilkėdama sidabrinę atvirą suknelę, su itin akį traukiančia iškirpte ir giliu skeltuku.

Rūgštimi nusideginusį veidą Katie jau seniai pamiršo – nesimato nė žymės, kad jai buvo tekę tai išgyventi, todėl moteris mėgaujasi gyvenimu, šypsosi ir demonstruoja kitas itin seksualias savo kūno dalis.

2017-aisiais ji pristatė savo knygą „Spiritual awakening“. Čia 35 metų autorė pasakoja, kad toliau kibtis į gyvenimą ją privertė šviesa, kuri perdažė juodas mintis.

REKLAMA
REKLAMA

„Gulėdama ligoninėje jutau tarsi būtų apsireiškęs angelas ir privertęs mane įveikti šį išbandymą. Pradėjau mąstyti kur kas šviesiau. Kuomet pabudusi iš komos pamačiau, kokia esu nudegusi, pagalvojau, kad neištversiu ir net svarsčiau apie savižudybę. Niekam apie savo savijautą nepasakojau, nenorėjau, kad manęs gailėtų, guostų. Sėdėjau savo palatoje, mąsčiau ir tarsi pro langą švystelėjo ryški šviesa. Tikrai, ji buvo tokia ryški, kad net suskaudo akis. Visgi tuo pat metu pajutau nušvitimą, šilumą, gėrį. Giliai širdyje supratau, kad tai buvo skirta būtent man“, – pasakoja moteris.

REKLAMA

2008 metais buvęs Katie vaikinas Danielis Lynchas pasamdė kitą vyrą tam, kad šis suverstų stiprią rūgštį ant jaunos merginos veido. Abu buvo sulaikyti ir uždaryti į kalėjimą. Nudegė Katie vokai, nosies galiukas ir dalis ausies.

Per dešimt metų medikams beveik pavyko visa tai „atstatyti“. Tačiau Katie iki šiol kenčia ypač skausmingas procedūras.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų