REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
82
Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė su sužadėtiniu (nuotr. asm. archyvo)

„Mis Lietuva 2013” Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė savo plačia šypsena pakeri ne vieną. Daugybės konkursų dalyvė, aktyvaus laisvalaikio mėgėja taip pat demonstruoja ir nepriekaištingą išvaizdą.

82

„Mis Lietuva 2013” Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė savo plačia šypsena pakeri ne vieną. Daugybės konkursų dalyvė, aktyvaus laisvalaikio mėgėja taip pat demonstruoja ir nepriekaištingą išvaizdą.

REKLAMA

Sportas ir mityba, pasak Rūtos, yra neatsiejama jos kasdienybės dalis. „Kadangi mano darbas yra sėdimas, vakarais mėgstu nueiti į sporto salę, pasivažinėti dviračiu su draugais, pabėgioti su sužadėtiniu“, - pasakoja ji.

Dažnai aktyviai laisvalaikį leidžianti moteris taip pat nepamiršta ir sveikos mitybos. Jai Rūta skiria taip pat nemažai dėmesio.

„Maistą deriname nuolatos, stengiamės valgyti sveikai. Aišku, būna dienų, kai norisi kažko nesveiko. Kartais, rytais, mėgstu ir pyragaičiu pasilepinti prie kavos. Svarbiausia – nepersivalgyti. Atšilus orams norisi lengvesnio maisto, vaisių, daržovių“, - tikina ji.

Atskleidė mitybos paslaptis

Moters mityboje taip pat gausu ir įvairių sveiko maisto variacijų: sveikuoliški kokteiliai, trintos sriubos, įvairios salotos, žuvis – tai tik dalis jos mitybos raciono.

REKLAMA
REKLAMA

Daugybe skirtingų veiklų užsiimanti R. Mazurevičiūtė teigia, jog kartais nelieka laiko sportui, tačiau tai – ne problema.

„Gyvenimas – nenuspėjamas. Kartais veiklų būna labai daug, tenka atsisakyti sporto, nenueiti į sporto salę. Negaliu pridėti rankos prie širdies ir pasakyti, kad einu kasdien. Kartais vos ne du ar vieną kartą į savaitę nueinu“, - šypteli tituluota gražuolė.

REKLAMA

R. Mazurevičiūtė taip pat sako, kad kelias į sveikesnį rytojų yra labai paprastas – užtenka laikytis vienos taisyklės. „Svarbiausia – niekada nepadauginti. Saikingai valgyti, saikingai dažytis, saikingai sportuoti. Tuomet neliks jokių problemų – galima bus sau leisti ir gabalėlį torto“, - sako ji.

Ruošiasi vestuvėms

Kartu sportuoti ir sveikai maitins R. Mazurevičiūtė priverčia ir savo sužadėtinį Mantą Pitkauską.

„Jam visa tai tenka daryti neišvengiamai. Esame įpratę viską daryti kartu, dėl to ir esame pora. Jam smagu leisti laiką su manimi, o jei dar užsiimame veikla, kuri mus jungia, vienija, papildo mūsų santykius – kodėl ne? Jis labai noriai imasi ir sporto, ir mitybos taisyklių“, - teigia Rūta.

Veiklomis kartu su savo sužadėtiniu užsiimanti Rūta tikina, kad vestuvės jai nėra svetima tema. Tą dažnai pašiepia ir jų artimieji.

„Visada iš šeimos pusės sulaukiame įvairių replikų. Susižadėję esame jau dvejus metus, tad neužilgo ir skambės jau tie varpai“, - tikina ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų