REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
70
Ingrida Martinkėnaitė  (nuotr. asm. archyvo)

Ne pirmus metus pramogų pasaulyje besisukanti merginų grupės „69 danguje” narė Ingrida Martinkėnaitė šiuo metu kaip niekad spindi pasitikėjimu savimi.

70

Ne pirmus metus pramogų pasaulyje besisukanti merginų grupės „69 danguje” narė Ingrida Martinkėnaitė šiuo metu kaip niekad spindi pasitikėjimu savimi.

REKLAMA

Nepriekaištinga išvaizda ir puiki savijauta – tokia žinomos moters vizitinė kortelė. Dabar vis garsiau apie sveiką mitybą ir aktyvų laisvalaikį kalbėti pradėjusi I. Martinkėnaitė atskleidė, dėl kokios priežasties moterys nepradeda sportuoti.

Svarbiausia – noras

„Nereikia atidėlioti... Rytoj, pirmadienį, nuo Naujųjų metų... Kiekviena galime sugalvoti įvairių pasiteisinimų, tačiau tai yra didžiausias trikdis pradėti sveikai gyventi. Kuo anksčiau pradėsime investuoti į savo grožį, tuo mums bus geriau“, - sakė I. Martinkėnaitė.

Nepriekaištinga išvaizda besidžiaugianti atlikėja tikino, kad pradėti sportuoti nėra sudėtinga – tam užtenka vieno paprasto dalyko.

REKLAMA
REKLAMA

„Manęs dažnai teiraujasi, kaip pradėti sportuoti. Svarbiausia – noras. Jei jis yra – belieka žengti žingsnį į sporto salę, mišką, stadioną. Viskas yra labai paprasta – tai ne verslą sukurti. Tai priklauso nuo asmens noro. Išeiti pabėgioti į mišką juk nereikia didelių pastangų: užtenka apsirengti ir gali bėgti!“, - teigė dainininkė.

REKLAMA

Sportinę aprangą vežiojasi automobilyje

Nors pramogų pasaulyje aktyviai besisukančios moters gyvenimas yra labai nepastovus, ji tikra – laiko atrasti sportui ir sveikai mitybai galima bet kada.

„Visuomet automobilyje turiu savo amuniciją – sporto aprangą. Jei yra laisva valanda, užsuku į sporto klubą, greitai pasportuoju. Jei laisvadienis – bėgu į mišką. Kasdien stengiuosi kažką aktyvaus daryti – ar masažas, ar pabėgiojimas, pasivaikščiojimas, sporto salė. Žinoma, jei būna daugiau darbų, būna, kad nustumi sportą į šalį... Bet prieš miegą darau tempimo pratimus, ryte mankštinuosi“, - pasakojo ji.

REKLAMA
REKLAMA

Nors Ingrida sportuoja jau ne vieną dešimtį metų, apie tai garsiai kalbėti ji pradėjo tik dabar. „Matau, kad žmonės atidėlioja sportą ir sveiką gyvenseną. Prieš penkerius metus su grupe buvome Karklėje, pamenu, tuo metu bėgiodavau tik viena. Vėliau užsikrėtė Karina, po to – Nijolė. Tai ateina savaime. Pradėjau apie tai garsiau kalbėti, noriu motyvuoti, kad kiti taip pat jaustųsi geriau“, - šyptelėjo ji.

Žmogus – ne šiukšlių dėžė

Nors sportas ir aktyvus laisvalaikis yra labai svarbus sveikesniam gyvenimui, I. Martinkėnaitė tikino, kad mityba taip pat labai svarbi.

„Turi žiūrėti kiekvieną kąsnį, kurį dedi į burną. Tu nesi šiukšlių dėžė. Nebūtina suvalgyti to, kas yra tavo lėkštėje. Nereikia kišti visko į save per prievartą – šia taisykle vadovaujuosi visą gyvenimą“, - sakė I. Martinkėnaitė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Atskleidė mitybos paslaptis

Žinoma moteris jau prieš daugelį metų atsisakė kelių produktų – tai cukrus, miltiniai patiekalai, pieno produktai.

„Kai pradėjau labiau kreipti dėmesį į savo išvaizdą, man buvo apie dvidešimt metų. Supratau, kad reikia atsisakyti miltinių produktų. Kartais, žinoma, leidžiu sau ką nors, bet labai retai. Tiesiog nebenoriu jokių pyragėlių, skaniau koks vaisius“, - sakė I. Martinkėnaitė.

Ingrida taip pat atskleidė, kad jos lėkštėje gausu įvairių kruopų, daržovių. Tai – svarbi sveikos mitybos dalis.

„Iš ryto valgau košes – grikiai, avižos, bolivinė balanda. Vėliau visą dieną valgau salotas. Nesvarbu, vienas, su vištiena. Taip pat vaisius, geriu žalius kokteilius, mėgstu avokadą – jis duoda sotumo“, - teigė atlikėja.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų