REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
42
Ieva Zasimauskaitė (nuotr. Rytis Šeškaitis)

Jau šiandien įvyks ilgai lauktas „Eurovizijos“ dainų konkurso finalas. Jame pasirodys ir itin gerai vertinama Lietuvos atstovė Ieva Zasimauskaitė.

42

Jau šiandien įvyks ilgai lauktas „Eurovizijos“ dainų konkurso finalas. Jame pasirodys ir itin gerai vertinama Lietuvos atstovė Ieva Zasimauskaitė.

REKLAMA

Oficialus „Eurovizijos“ puslapis visą savaitę dalijosi lažybininkų informacija, pagal kurią I. Zasimauskaitės daina buvo vertinama itin aukštai. Vis dėlto šiandien Lietuvos rezultatai suprastėjo.

Ilgą laiką I. Zasimauskaitės atliekama daina „When we’re Old“ laikėsi 5-oje vietoje. Vėliau ji netgi šoktelėjo į 4-ąją vietą, tačiau šiandienos rezultatai verčia rimtai sunerimti.

Remiantis oficialiais duomenimis, šiandien Lietuva – jau 7-oje vietoje.

Kol kas pirmoje vietoje sėkmingai laikosi Kipro atstovė Eleni, antroje vietoje izraelietė Netta, o trečioje vietoje buvusią Prancūziją išstūmė Airijos atstovai.

REKLAMA
REKLAMA

Paskutiniųjų repeticijų metu Ieva neslėpė, kad pavyko ne viskas.

„Yra niuansų, bet su airiu kalbėjome, kad jei per repeticiją nepasiseka, tai finaliniame pasirodyme būna kur kas geriau. Nežinau, vos neiškritau, susvyravau ant tilto. Pastabų turiu sau nemažai, tad iki vakaro dar turiu truputį laiko“, - sakė ji.

REKLAMA

Nors I. Zasimauskaitės pasirodymas išliko visiškai toks pats, šįkart ji ant scenos nepravirko – tam buvo kita priežastis.

„Labai išgyvenau, kad susvyravau ant scenos, dėl to galvoje buvo labai daug minčių, galvojau apie tai. Per repeticiją tu ne taip įsijauti į emociją, stebi, ar garsas gerai, ar esi geroje vietoje, ar gerai stovi“, - pasakojo ji.

Tiesa, šiandien Ieva pasirodys 4-oji. Tiek „Eurovizijos“ pusfinalyje, tiek ir Lietuvos nacionalinėse atrankose sėkmę jai atnešė skaičius 6.

„Numeris nieko nereiškia. Aš džiaugiuosi, kad esu ketvirta. Padainuosiu ir stebėsiu ramiai koncertą. Tai – geras skaičius. Sutapimai, manau, kad kažką gero reiškia. Esmė – trys minutės, o iki tol buvę darbai nusibraukia. Pusfinalis jau niekam neįdomus, nekreipiu dėmesio į ženklus. Kai aukštai kyli, gali žemai kristi“, – svarsto ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų