REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
34
Ieva Zasimauskaitė ruošiasi generalinei finalo repeticijai (nuotr. tv3.lt)

Rytoj visa Europa sulaikiusi kvėpimą stebės „Eurovizijos“ dainų konkurso finalą. Šiemet Lisabonoje vykstančiame renginyje taip pat sėkmingai pasirodė ir mūsų šalies atstovė Ieva Zasimauskaitė.

34

Rytoj visa Europa sulaikiusi kvėpimą stebės „Eurovizijos“ dainų konkurso finalą. Šiemet Lisabonoje vykstančiame renginyje taip pat sėkmingai pasirodė ir mūsų šalies atstovė Ieva Zasimauskaitė.

REKLAMA

Ilgos repeticijos, nuovargis, stresas – visa tai slepiasi po plačia Ievos šypsena ir spindinčiomis akimis, tačiau ji jaučiasi stipri ir pasitikinti savo jėgomis.

 

Šiąnakt „Eurovizijos“ finalo dalyvių laukia generalinė repeticija – jos metu užsienio žiuri skirs savo balsus.

Tik po repeticijos atėjusi Ieva neslėpė geros nuotaikos, nors per repeticiją ir ne viskas pavyko.

„Yra niuansų, bet su airiu kalbėjome, kad jei per repeticiją nepasiseka, tai finaliniame pasirodyme būna kur kas geriau. Nežinau, vos neiškritau, susvyravau ant tilto. Pastabų turiu sau nemažai, tad iki vakaro dar turiu truputį laiko“, - sakė ji.

REKLAMA
REKLAMA

Ypatingai saugo savo balsą

Jau anksčiau su balsu kiek problemų turėjusi Ieva tikino, kad tam įtakos turi kondicionieriai.

„Mus laikė labai ilgai arenoje, kurioje įjungtas kondicionierius. Buvo labai šalta. Vienas vyras priėjo ir davė man savo striukę, nes matė, kad esu sušalusi. Estė davė savo šaliką. Prikimo balsas, bet iki vakaro turėtų susitvarkyti“, - šyptelėjo I. Zasimauskaitė.

REKLAMA

Nors I. Zasimauskaitės pasirodymas išliko visiškai toks pats, šįkart ji ant scenos nepravirko – tam buvo kita priežastis.

„Labai išgyvenau, kad susvyravau ant scenos, dėl to galvoje buvo labai daug minčių, galvojau apie tai. Per repeticiją tu ne taip įsijauti į emociją, stebi, ar garsas gerai, ar esi geroje vietoje, ar gerai stovi“, - pasakojo ji.

Naujovė televizijos žiūrovams

Daugybę diskusijų įplieskė Lietuvos pasirodymo pakartojimas televizijos eteryje. Abu kartus buvo pakartotos paskutinės dainos eilutės, kurių metu prie jos prieina vyras Marius. Internautai pyko, kad neparodomos Ievos balso galimybės, todėl komanda nusprendė šiek tiek pakartojimus pakeisti.

REKLAMA
REKLAMA

„Viena pasirodymo ištrauka bus iš priedainio, kur aukštos natos, o kita, kur aš su Mariumi ant tiltelio“, - teigė I. Zasimauskaitė.

Skaičių magija

Simboliai I. Zasimauskaitę lydi nuo pirmųjų atrankų Lietuvoje. Kai ji nugalėjo nacionalinėje atrankoje, pasirodė šeštuoju numeriu. Pirmajame pusfinalyje Lisabonoje ji taip pat dainavo šešta.

Kai buvo skelbiami į finalą patekę pirmojo pusfinalio dalyviai, Ievą paskelbė ketvirtąją. Šįkart ji finale dainuos ketvirta.

„Numeris nieko nereiškia. Aš džiaugiuosi, kad esu ketvirta. Padainuosiu ir stebėsiu ramiai koncertą. Tai – geras skaičius. Sutapimai, manau, kad kažką gero reiškia. Esmė – trys minutės, o iki tol buvę darbai nusibraukia. Pusfinalis jau niekam neįdomus, nekreipiu dėmesio į ženklus. Kai aukštai kyli, gali žemai kristi“.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų