REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
128
Vitalijus Cololo (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

TV3 televizijos vasaros klipo filmavimo metu pakalbintas žinomas renginių ir televizijos laidų vedėjas Vitalijus Cololo atskleidė, ką planuoja veikti vasarą ir kaip palaiko fizinę formą. Geriausia vyro draugė tampa riedlentė, o vieną pomėgį netgi uždraudė žmona ir dukra.

128

TV3 televizijos vasaros klipo filmavimo metu pakalbintas žinomas renginių ir televizijos laidų vedėjas Vitalijus Cololo atskleidė, ką planuoja veikti vasarą ir kaip palaiko fizinę formą. Geriausia vyro draugė tampa riedlentė, o vieną pomėgį netgi uždraudė žmona ir dukra.

REKLAMA

Paklaustas kaip ketina poilsiauti vasarą vyras pasidalino visu pluoštu veiklų, kuriomis ketina užsiimti.

„Kiek bus galimybių – tiek ir važiuosiu atostogauti. Jeigu bus daugiau laiko, tai nuvažiuosiu prie Baltijos jūros, gal į kaimyninę šalį. Lietuvoje, nemeluosiu, yra daug geresnių vietų, nei prie jūros. Tuo labiau, kad aš gyvenu Druskininkuose, kuriuose yra ir žvejyba ir riedlentės, trasos padarytos dviračių – viskas, ko reikia.

O ko nerasiu Lietuvėlėje – rasiu išvažiavęs į kitą šalį. Jeigu turėsiu daugiau, nei keturias dienas, gal nuvažiuosiu į Čekiją suvalgyti nacionalinių patiekalų, išgerti alaus. Galbūt nuvažiuosiu į Bulgariją – atsigerti jų nacionalinio gėrimo, paragauti skirtingų patiekalų“,– kalbėjo Vitalijus.

REKLAMA
REKLAMA

Filmavimo metu vandenyje išsimaudęs Vitalijus Cololo vasarą neretai imasi nardymo. Vyras tikina mėgstantis visas veiklas, kuomet reikia nerti gilyn, o ne kilti aukštyn. 

REKLAMA

„Aš turiu labai daug veiklos, jei oras bus toks šiltas kaip šiandien, tai yra daug veiklų: nardymas, vėžiavimas, žvejyba, yra riedlentė, paspirtukas, dviračiai.

Netgi dabar riedlentę turiu mašinoje. Tuoj važiuosiu važinėti, nes man nėra ką veikti. Šitam mano pomėgiui yra trisdešimt metų. Aš nuo vaikystės važinėju su ja, nuo šešių metų. Bet ar verta pradėti važinėti vyresniems žmonėms – nežinau. Reikia savo atkritinėt, taip pat galvoju šiais metais, jeigu pavyks, su jėgos aitvaru išmokti sklandyti“,– dalinosi Vitalijus.

Vyras mėgsta keliauti su šeima, draugais – tik nardydamas palieka juos ant kranto.

„Neturiu teisės važiuoti atostogauti vienas, kadangi turiu šeimą, todėl visur važiuosiu su šeima, išskyrus nardymą. Kad ir šeima ant kranto, aš vis tiek savo dvi valandas pabūnu panėręs. Nardymo metu aš būnu pats su savimi. Tai daryti mėgstu Egipte ir Indijos vandenyne, kur yra tikrai ką pamatyti. Tai Indijos vandenyne yra penkiasdešimt kartų krūčiau“,– dalinosi V. Cololo.

REKLAMA
REKLAMA

Figūra padeda rūpinti aktyvus laisvalaikis

Kaip visada puikiai nusiteikęs Cololo papasakojo ir apie savo figūros priežiūros būdus. Svarbiausia, anot vyro, aktyviai leidžiamas laisvalaikis. Labai svarbu ir nekankinti savęs sporto salėje – sportas turi būti malonumas.

„Prisižiūriu figūrą, bet nekankinu savęs, sportuoju taip, kad man būtų malonu. Aš tai pasportuoju, tai daugiau pajudu, nueinu į baseiną, maudausi, kai atsiras nardymas, atšils vanduo, tai nepatemps širdelė tiek daug, reikia, kad būtų ir malonu sportuoti. Daugelis einam, užsidarom į sporto salę, taip ten yra treniruokliai, bet daryti cardio, minti dviratį – man yra kraupu, kai žmonės tą daro dulkinoje patalpoje. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Į sporto salę reikia eiti to, ką ji gali duoti. Tai yra trx, prietaisai, svarmenys, staklės, tai yra tai – ką duoda salė, o visa kitą aš galiu gauti lauke. Iki sporto salės iš namų važiuoju du ar tris kilometrus riedlente ir man jau nereikia daryti cardio. Stengiuosi viską daryti su saiku. Visada būna paspirtukas ir riedlentė, bet paspirtuką atėmė dukra“,– juokavo Vitalijus.

Jei trūksta veiklos, reikia praplėsti pažįstamų ratą

„Lietuvoje yra daug kuo užsiimti, o jeigu tu nežinai, kuo užsiimti, reiškia tavo bendravimo ratas yra per siauras ir gal tau reikia susirasti naujų pažįstamų, naujų draugų, kurie propaguoja daugiau. Jeigu aš pajuntu, kad man reikia plaukti su baidarėmis, tai aš žinau, kas mėgsta plaustais plaukioti, tai prie jų prisitrinu“,– smagiai pasakojo Cololo. 

REKLAMA

Žinomas aktorius leisdavo laiką ir ant enduro motociklo, tačiau dabar šį savo pomėgį pamiršti.

„Aš turėjau enduro motociklą, dabar žmona ir dukra man truputėlį uždraudė tuo užsiimti.

Toks motociklas yra ir malonumas ir sportas – aš gaunu malonumą sportuojant. Jeigu su enduriniu motociklu važiuoji, tai visas šlapias grįžti ir pavargęs, išsikrovęs. Sportas turi iškrauti. Važiuodamas enduriniu motociklu tu visą laiką atsistojęs kaip ir su arkliu, mes gi galvojame, kad su žirgu joji – tai atsisėdi ir joji, bet ne, sunku nenusidaužyti savo pomidorų“,– juokavo vyras. 

Labiausiai akiratį praplėtė Malaizija 

Kiekvienoje šalyje žmogus gali rasti vis kažką naujo. Cololo teigia, kad kiekviena šalis gali būti maloni, jei ten važiuoji ilsėtis.

REKLAMA

„Jeigu aš noriu pasivolioti – aš keliauju į Turkiją, jeigu aš noriu pamatyti kažką, kur tavęs nepažįsta ir šalia – tai aš važiuoju į Lenkiją. Tiesiog žmonės jos nežino. Kiekviena šalis yra maloni, jeigu tu važiuoji į ją poilsiauti. Norėčiau nuvažiuoti į Čekiją, man patinka Libanas, aš Beirute mėnesį gyvenau, patinka labai arabų šalys, esu buvęs ir prie Sirijos ir Malaizijoje buvęs ir Maldyvuose.

Malaizija buvo būtent ta šalis, kurioje pabuvęs žmogus pamato ir musulmonus ir budistus, nes mes žinome, kad tai yra didžiausia Budos skulptūra yra prie Kvala Lumpūro. Ten trečdalis gyventojų yra kinai ir japonai, trečdalis musulmonai ir trečdalis budistai. Yra susipynę labai daug kultūrų, pabuvus ten, tavęs nešokiruos nei Maldyvai, nei jokia kita šalis“,– kalbėjo Vitalijus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų