REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
128
Ramūnas Rudokas (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

TV3 televizijos vasaros klipo filmavimo metu pakalbintas žinomas Lietuvos aktorius ir grupės „Čilinam“ narys Ramūnas Rudokas papasakojo apie vasaros planus ir pasidalino vienu savo žmonos talentu.

128

TV3 televizijos vasaros klipo filmavimo metu pakalbintas žinomas Lietuvos aktorius ir grupės „Čilinam“ narys Ramūnas Rudokas papasakojo apie vasaros planus ir pasidalino vienu savo žmonos talentu.

REKLAMA

„Visą savo vasarą atiduodu geriausiam ir žiūrimiausiam televizijos kanalui TV3, dirbu prie naujo serialo, filmuoju vasarinį gražų darbą Lietuvos žiūrovams su naujais televizijos veidais. Per Jonines pradėsime rodyti šią produkciją, žiūrovai galės pasidžiaugti linksmomis serijomis. Taigi, čia pagrindinis vasaros planas“,– kalbėjo R.Rudokas.

Aktorius pramogų taip pat neketina pamiršti ir rugpjūčio mėnesį planuoja išsikelti jėgos aitvarą.

„Tikiuosi, kad vėjas nenurims Lietuvos pajūryje, kaip kad būna, ir rugpjūčio mėnesį galėsiu išsikelti jėgos aitvarą. Tai nėra mano pomėgis, tai, galima sakyti, antra meilė po meilės žmonai. Meilė aitvarui ir vandeniui yra antroje vietoje. Na, o darbas man yra hobis, nes aš neturiu tokių darbų, nuo kurių pavargčiau. Tai reiškia, kad darbe aš ilsiuosi visomis prasmėmis“,– pasakojo aktorius.

REKLAMA
REKLAMA

Atostogauti mėgsta ir už Atlanto

„Aplankau karts nuo karto Jungtines Amerikos Valstijas, Kalifornijoje visą laiką šilta, kaip pas mus vasarą. Tenka nuvažiuoti šen bei ten į Skandinaviją, Didžiąją Britaniją. Man patinka pabūti ten, kur šilta, o vasarą šilta ir Lietuvoje, todėl reikia čia būti“,– pasakojo jis.

REKLAMA

Ramūnas atviravo, kad mėgsta keliauti ir vienas, ir su kompanija.

„Šiaip esu vienišius ir mėgstu keliauti vienas, tada nereikia savęs užkrauti kitiems“,– pasakojo jis.

Pasidalino žmonos talentu gaminti

Žinomas aktorius atviravo, kad jau dvidešimt metų žiemomis sportuoja sporto salėje, o vasarą – ant jėgos aitvaro, todėl kūno formos visuomet išlieka panašios. Tai pat užsiminė ir apie saikingą maisto vartojimą, net skaniausi žmonos gaminiai nepriverčia aktoriaus išsižadėti savo įpročių.

„Labai mėgstu kibinus, kuriuos ruošia mano žmona. Ji juos gamina profesionaliai, galima sakyti, geriau nei bet kokia kibininė, senoji, ar naujoji. Jos kibinų galėčiau suvalgyti dvidešimt, bet suvalgau du. Saikingai vartoju ir kitus produktus. Jeigu valgau koldūnus, tai nevalgau kilogramo koldūnų, o suvalgau penkis. 

Paklausus, ar jo mylimoji Justina turi karaimiškų šaknų, nes taip talentingai gamina kibinus, aktorius linksmai atsakė, kad ji turi receptų, o ne šaknų. Mergina yra gryna žemaitė.

Primename, kad šių metų pradžioje, sausio 26 dieną, Ramūnas Rudokas (49) sumainė žiedus su Justina Želmyte (21).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų