REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
30
Sirgaliai iš Lietuvos  (nuotr. tv3.lt)

Iki pirmojo „Eurovizijos“ dainų konkurso likus vos kelioms akimirkoms, į didžiąją Lisabonos „Altice“ areną plūsta muzikos gerbėjai.

30

Iki pirmojo „Eurovizijos“ dainų konkurso likus vos kelioms akimirkoms, į didžiąją Lisabonos „Altice“ areną plūsta muzikos gerbėjai.

REKLAMA

Tarp spalvingai pasipuošusių užsieniečių ryškiomis trispalvės spalvomis išsiskyrė trys lietuviai draugai: Karolis, Paulius ir Airidas.

Draugų susitikimas

Vaikinai šiuo metu gyvena užsienyje – Karolis Danijoje, o Paulius ir Airidas – Didžiojoje Britanijoje. Draugų susitikimą suorganizuoti Lisabonoje jie nusprendė jau kiek daugiau prieš pusmetį.

„Jau lapkričio mėnesį pradėjome ieškoti, kur apsigyvensime, stojome į eilę renginio bilietams pirkti. Nuo mažens žiūrime „Eurovizija“, tačiau niekada joje buvome nebuvę“, - pasakojo Paulius.

Bilietams išleido nemažai

Vaikinai tikino, kad nakvynė svečių namuose jiems atsėjo po 120 eurų. Tokia kaina už septynių naktų viešnagę šiandien – ganėtinai žema, kadangi jos artėjant „Eurovizijai“ smarkiai išaugo.

REKLAMA
REKLAMA

Lėktuvo bilietai į abi puses Karoliui kainavo apie 150 eurų, o Pauliui ir Airidui skrydžiai iš Didžiosios Britanijos atsiėjo po 110 eurų.

Bilietų į „Euroviziją“ kainos, pasak vaikinų, labai svyravo, tačiau jiems pavyko nusipirkti geriausius variantus: „Kiekvienas pusfinalis kainavo po 50 eurų, o finalas – 120 eurų. Kadangi norėjome eiti į visus tris renginius, sumokėjome 220 eurų. Tai – labai gera kaina, kadangi buvo kelios bilietų kainų bangos“, - pasakojo Airidas.

REKLAMA

Skrydžiai, nakvynė ir bilietai į „Euroviziją“ vaikinams atsiėjo vos ne po 500 eurų. Be šių išslaidų jiems reikėjo skirti pinigų maistui, viešajam transportui.

Gražiausi žodžiai Ievai

Nors I. Zasimauskaitės daina vertinama labai kontroversiškai, lietuviai vaikinai jai skyrė gražiausius žodžius: „Labai geras pasirodymas, graži daina. Dalyvavome renginyje „Eurovizijos“ kaimelyje, ten priėjo ne vienas žmogus, gyręs Ievos dainą, todėl tikrai turėtų patekti į finalą. Neužtikrintai, bet turėtų“.

Jų teigimu, šiemet potenciali nugalėtoja – Estijos atstovė Elina Nechayeva su daina „La Forza“. Rusakalbė Elina dainuoja itališkai, o jos siunčiama žinutė – meilė yra pati galingiausia jėga šiame pasaulyje.

REKLAMA
REKLAMA

„Taip pat į finalą patekti turėtų Suomija, Bulgarija, Kipras, Izraelis. Prasčiausiai šiemet pirmajame pusfinalyje atrodo islandas“, - teigė jie.

Akimirkos – galerijoje

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų