REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
40
„Eurovizija“ oficialiai atidaryta – išvyskite įspūdingas akimirkas (R. Šeškaičio nuotr.)

Vakar Lisabonoje įvyko ilgai laukta akimirka – kasmetinio „Eurovizijos“ dainų konkurso atidarymo ceremonija.

40

Vakar Lisabonoje įvyko ilgai laukta akimirka – kasmetinio „Eurovizijos“ dainų konkurso atidarymo ceremonija.

REKLAMA

Čia pasirodė visų šalių atstovai, o ypatingo dėmesio sulaukė Čekijos atstovas Mikolas Josef, kuris repetecijų metu buvo patyręs žiaurią traumą.

Vis dėlto dabar ceremonijos vedėjų kalbintas vaikinas šypsosi ir tikina, kad sulaukė skubios pagalbos ir dabar jaučiasi kur kas geriau.

Paklaustas, iš kur semiasi tiek energijos ir pozityvo, M. Josef patikino, kad tai sklinda ne iš jo. Visa tai – dainininko komandos nuopelnas. Daugybė jaunų žmonių suskubo tai įrodyti ir ant mėlynojo „Eurovizijos“ kilimo – čia čekų energija tryško per kraštus.

Pats Čekijos atstovas yra buvęs modelis, todėl atidarymo ceremonijos vedėjos įkalbėtas vaikinas ryžosi pademonstruoti savo modelišką „liūto“ eiseną, kurią palydėjo ovacijos.

REKLAMA
REKLAMA

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad dainuodamas savo dainą „Lie to me“ M. Josef turėjo atlikti salto, tačiau triukas nepasisekė ir jis nusileido ne taip, kaip turėjo. Iškart po to atlikėjas buvo nusiųstas pas gydytojus, o dar vėliau išgabentas ir į ligoninę. Čekijos atstovo gerbėjai buvo ne juokais sunerimę, kad dainininkas nebegalės pasirodyti didžiojoje „Eurovizijos“ scenoje, mat po apžiūros vienoje gydymo įstaigoje, jis netgi buvo perkeltas į kitą.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų