REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
201
„X Faktoriaus“ finalininkai (nuotr. Vidas Černiauskas)

Populiariausias Lietuvoje TV3 muzikos šou „X Faktorius“ pradeda talentų paiešką po Lietuvą. Projekto komanda tris savaitės keliaus po miestus ir miestelius. Šios kelionės tikslas – nedrįstantiems užpildyti projekto dalyvio anketos įpūsti pasitikėjimo savimi ir padėti žengti į didžiąją sceną.

201

Populiariausias Lietuvoje TV3 muzikos šou „X Faktorius“ pradeda talentų paiešką po Lietuvą. Projekto komanda tris savaitės keliaus po miestus ir miestelius. Šios kelionės tikslas – nedrįstantiems užpildyti projekto dalyvio anketos įpūsti pasitikėjimo savimi ir padėti žengti į didžiąją sceną.

REKLAMA

Šiuo metu Pietų Amerikoje atostogaujanti „X Faktoriaus“ teisėja Justė Arlauskaitė-Jazzu negalinčius gyventi be muzikos ragina dalyvauti projekte. Dainininkė įsitikinusi – talentingų atlikėjų galima rasti visoje Lietuvoje, o ne tik didžiosiose miestuose. Svarbiausia, pasak Jazzu, ateiti, padainuoti, nebijoti ir norėti gyventi muzika.

„Man muzika visada buvo ir bus šventa. Tai didžiausias mano pasaulio stebuklas. Jei jautiesi lygiai taip pat kaip ir aš, tada tau pats laikas eiti į „X Faktorių“. Tai didžiausias muzikinis projektas ir tiesiausias kelias į šlovę ir didžiąją sceną. Nedelsk, atvyk į atrankas, pasitikėk savo jėgomis. Visa komanda tau padėsime ir pasakysime tiesą. Jeigu tau skirtas šis kelias ir tu nori jį pasirinkti, mes tau padėsime juo eiti“, – žada populiariausia Lietuvos dainininkė.

REKLAMA
REKLAMA

„X Faktoriaus“ teisėja sako, kad meilę muzikai reikia reikšti, o ne slėpti savyje. Jazzu supranta tuos, kurie bijo, juk net populiariausi pasaulio atlikėjai prieš žengdami į sceną jaudinasi. Svarbiausia, pasak jos, suprasti, kad baimė niekur neveda, o stebuklai ir svajonės pildosi. „X Faktorius“ yra ta vieta, kur gali išpildyti savo svajonę“, – šypsosi dainininkė.

REKLAMA

Pamiršti savo baimes ir atvykti į miestelių atrankas ragina ir projekto teisėjas, prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas. Grupės BIX lyderis sako, kad dabar pats laikas išbandyti laimę populiariausiame projekte, o ne laukti kitų sezonų. „Net neabejoju, kad daugeliui „X Faktorius“ taps geriausiu visų laikų šou gyvenime. Tai neįkainojama patirtis, darbas su ryškiausiomis Lietuvos muzikos žvaigždėmis, vokalo, choreografijos pamokos, stilistų priežiūra. „X Faktoriuje“ dirba geriausia profesionalų komanda. O teisėjai nekantrauja, kada galės scenoje išvysti šeštojo sezono dalyvius ir padėti atrasti kelią būsimoms muzikos žvaigždėms“, – sako S. Urbonavičius-Samas.

REKLAMA
REKLAMA

Įkvėpimo šaltiniu nedrįstantiems atvykti į atrankas savo mieste galėtų tapti britų dainininkas, 2012 metų Didžiosios Britanijos „X Faktoriaus“ nugalėtojas Jamesas Arthuras. Tuomet bičiulių padrąsintas dar niekam nežinomas, savimi abejojantis jaunuolis Arthuras, atėjo į „X Faktoriaus“ atrankas savo mieste ir padainavo.

Šiandien į jo koncertus renkasi tūkstantinės gerbėjų minios. Viso to galėjo ir nebūti, jei ne „X Faktorius“. Praėjusį sezoną savo nuostabiu balsu ir gilia siela TV3 žiūrovus žavėjusi Monika Juškevičiūtė taip pat vis nedrįso ateiti į „X Faktorių“. Moteris išdrįso tik tuomet, kai „X Faktoriaus“ komanda atvyko į jos miestą. Šiandien Monika sako, kad dalyvavimas projekte buvo geriausias nuotykis jos gyvenime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ketinantiems atvykti į atrankas reikia pasiruošti dvi dainas. Viena turėtų būti lėto, kita greito tempo. Geriausia, jei atliktumėte dainas, kurias planuojate dainuoti teisėjų perklausų metu. Dainų muziką reikia įsirašyti į USB atmintinę.

„X Faktoriaus“ komanda lauks būsimų projekto dalyvių:

Gegužės 5 d.

Vilkaviškyje, Vilkaviškio kultūros centre, 12 val.

Marijampolėje, Marijampolės kultūros centre, 16 val.

Gegužės 10 d.

Biržuose, Biržų kultūros centre, 12 val.

Rokiškyje, Rokiškio kultūros centre, 16 val.

Gegužės 11 d.

Šakiuose, Šakių kultūros centre, 13 val.

Kėdainiuose, Kėdainių kultūros centre, 17 val.

Gegužės 16 d.

Mažeikiuose, Mažeikių kultūros centre, 13 val.

Joniškyje, Joniškio kultūros centre, 17 val.

Gegužės 19 d.

Tauragėje, Tauragės kultūros rūmuose, 12 val.

Jurbarke, Jurbarko kultūros centre, 16 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų