REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
40
Simas Jasaitis kreipėsi į policiją (tv3.lt fotomontažas)

Jau kelis mėnesius tebesitęsiantis gerai žinomos dainininkės, vizažistės Oksanos Pikul-Jasaitienės ir krepšininko Simo Jasaičio santykių konfliktas, panašu, įgauna naują pagreitį.

40

Jau kelis mėnesius tebesitęsiantis gerai žinomos dainininkės, vizažistės Oksanos Pikul-Jasaitienės ir krepšininko Simo Jasaičio santykių konfliktas, panašu, įgauna naują pagreitį.

REKLAMA

Praėjusį mėnesį, pasklidus kalboms apie tariamą O. Pikul meilužį, pradėjo plisti kalbos ir apie S. Jasaičio naują mylimąją. Ji, pasak O. Pikul, vizažistė Arūnė iš Panevėžio, rašoma DELFI.lt.

tv3.lt susisiekė su santykių išardymu kaltinama Arūne, tačiau moteris visos situacijos nepanoro komentuoti: „Žinokite, tikrai susilaikysiu nuo bet kokių komentarų“, - sakė ji.

Vis dėlto apkalbos apie romaną su žymiu krepšininku jai nesutrukdė ir toliau darbuotis savo grožio salone, tačiau ji nei patvirtino, nei paneigė sklandančias apkalbas, taip palikdama intriguojančią nežinią.

REKLAMA
REKLAMA

„Nenoriu nieko komentuoti. Nieko tvirtinti ar neigti. Tai, žinokite, yra išpūstas burbulas“, - sakė Arūnė.

Kiek anksčiau O. Pikul savo socialinio tinklo paskyroje tvirtino, kad S. Jasaitis su jai žinoma moterimi linksminasi. „Pas jį yra moteris Panevėžy, kur jį valgydina ir kartu lankosi Panevėžio diskotekose. Aš rūpinuosi tik savo sūnumi“, - skelbė ji.

REKLAMA

S. Jasaičio advokatas apkalbas neigia

S. Jasaičio advokatas Albertas Bandžius tvirtino, kad kalbos apie tariamą S. Jasaičio meilužę yra keršto planas: „Manau, kad tai susigalvojusi ponia O. Pikul bando ginti save. Tai yra puolimo reakcija“, - pasakojo advokatas.

Nors portalui DELFI.lt O. Pikul tvirtino, kad jos sutuoktinis S. Jasaitis santykius su Panevėžyje dirbančia vizažiste jai patvirtino, advokatas teigė, kad tai – melas. „Peržiūrėjome visus jo susirašinėjimus, į tą laikotarpį pateko ir metų pabaigoje siųstos žinutės, tačiau tuo metu jų santykiai kaip tik buvo geri, vienas kitą vadino meiliais žodžiais“, - sakė A. Bandžius.

REKLAMA
REKLAMA

Jo teigimu, S. Jasaitis meiluže vadinamą moterį turi savo drauguose socialiniuose tinkluose, tačiau tarp jų daugiau nieko nėra buvę, tai jam patvirtino ir pats S. Jasaitis.

Vis dėlto vizažistė yra gerai pažįstama ir pačiam advokatui – ji neseniai kreipėsi į jį dėl sulauktų grasinimų iš O. Pikul. „Ji susirado ją socialinėje erdvėje, prasidėjo įvairios žinutės, ir grasinančios, ir ne. Todėl ji kreipėsi į mane, suradusi mano kontaktą internete“, - teigė advokatas.

Su S. Jasaičiu tv3.lt nepavyko susisiekti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų