REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
34
Indrė Grikšelytė (nuotr. Organizatorių)

Rudenį į TV ekranus sugrįš geriausias visų laikų šou – TV3 televizijos projektas „X Faktorius“.

34

Rudenį į TV ekranus sugrįš geriausias visų laikų šou – TV3 televizijos projektas „X Faktorius“.

REKLAMA

Svajojantys apie šlovę, karjerą muzikos pasaulyje kviečiami pildyti projekto dalyvio anketą. Pagrindinis šou prizas – 15 tūkstančių eurų, tad pasistengti tikrai yra dėl ko. Tačiau net ir nelaimėjusieji pagrindinio prizo tikina, kad gyvenimas po projekto pasikeičia negrįžtamai.

Viena iš praėjusio sezono „X Faktoriaus“ dalyvių Indrė Grikšelytė sako, kad eidama į „X Faktorių“ aiškiai žinojo, kodėl ten eina ir ko tikisi: „Norėjau būti išgirsta. Ne šiaip išgirsta, norėjau, kad mane išgirstų kuo daugiau žmonių, kad rasčiau tuos, kuriems patinku. Arba jie rastų mane. Turėjau galimybę suktis didžiausio ir populiariausio muzikinio projekto užkulisiuose ir būti to projekto scenoje. Jau eidama į ‚X Faktorių“ neabejojau, kad savo klausytojus rasiu, o tada beliks nenustoti dirbti.“

Indrė džiaugiasi, kad nepaisant to, jog iš „X Faktoriaus“ iškrito nepasiekusi finalo, šiuo metu toliau muzikuoja, dalyvauja projektuose, filmuojasi laidose. Jos balsas skambės ir naujausio TV3 serialo „Meilės simfonija“ garso takelyje. „Neseniai sudainavau Stano sukurtą dainą „Meilės simfonija“, kuri tapo naujo, to paties pavadinimo TV3 serialo daina. Taigi nuo mano balso net norėdami nepabėgsit“, – juokiasi Indrė.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak jos, serialo „Meilės simfonija“ siužetas ją ir pačią sujaudino, todėl net ir turėdama nedaug laisvo laiko ketina nepraleisti serialo herojų likimo vingių: „Šiaip mano dienos bėga darbe, paskui lekiu sportuoti, o savaitgaliais dažnai koncertuoju arba filmuojuosi, todėl dažnai namo grįžtu vėlai vakare. Tačiau tikrai visada randu laiko pasižiūrėti gerą filmą ar serialą. Kartais pats maloniausias dalykas – tiesiog gulėti lovoje ir stebėti kitų gyvenimus televizoriaus ekrane. Man patinka, kad serialo pagrindinė veikėja – jauna ir labai talentinga moteris, kuri turi didelių tikslų. Juk visada norisi susitapatinti su vienu ar kitu veikėju“, – šypsosi Indrė. Itin įtemptame „X Faktoriaus“ seriale Indrės gyvenimą taip pat stebėjo šimtai tūkstančių žmonių ir ji drąsiai sako, kad tai buvo labiausiai jaudinanti patirtis gyvenime.

REKLAMA

Galimybę išbandyti save ir rasti savo klausytojus dabar turi kiekvienas. Jeigu norite pakeisti savo gyvenimus – geriausias visų laikų šou „X Faktorius“ laukia jūsų. Šiuo metu vyksta registracija į projektą. Dalyviai kviečiami pildyti anketą: www.xfaktorius.lt. Nedrįstantiems pagalbos ranką išties „X Faktoriaus“ kūrybinė komanda. Jau gegužės 5 dieną ji pradeda kelionę po Lietuvos miestelius. Teisėjų atrankos bus filmuojamos gegužės mėnesio pabaigoje Šiauliuose ir Vilniuje.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų