REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
25
Karolina Meschino (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

Šį ketvirtadienio rytą sostinėje įsikūrusioje „Siemens“ arenoje įvyko jaunimui skirtas renginys „Vibelift“.

25

Šį ketvirtadienio rytą sostinėje įsikūrusioje „Siemens“ arenoje įvyko jaunimui skirtas renginys „Vibelift“.

REKLAMA

Jo metu tokie žinomi žmonės kaip Karolina Meschino, Ineta Stasiulytė, Orijus Gasanovas, Simona Bandita, Arūnas Valinskas, Audrius Bružas bei daugelis kitų atskleidė savo sėkmės istorijas, kuriomis bandė įkvėpti ir jaunąją kartą.

K. Meschino atskleidė didžiausią savo baimę

Viena pirmųjų savo kalbą sakė socialinių tinklų žvaigždė bei žinomas TV veidas Karolina Meschino. Naujienų portalui tv3.lt mergina atskleidė, kad prieš savo pasirodymą be galo jaudinosi. „Nemeluosiu – šiandien ryte galvojau pavaidinti, kad apsinuodijau ir įsikelti nuotrauką iš ligoninės. Vienas dalykas yra susitikti su sekėjais gatvėje, o čia – mano pati didžiausia baimė – būti arenoje, kurioje pilna mano sekėjų“, – šypsojosi Karolina.

Mergina pabrėžė, kad visuomet sutrinka, kai kas nors paprašo atskleisti savo sėkmės istoriją. „Sunku apie tai papasakoti, nes esu labai jauna, ir tai apibūdinti nelengva. Man pačiai atrodo, kad viskas dar prieš akis“, – kalbėjo ji. Būdama ant scenos, socialinių tinklų žvaigždė pridėjo, kad kiekvienas sėkmę suvokia skirtingai. Vienam tai – krūvos pinigų, kitam – didžiulis skaičius sekėjų socialiniuose tinkluose, o ji pati laimingiausia jaučiasi tada, kai kiekvieną rytą prabunda žinodama, jog daro tai, ką dievina, ir kad turi ne tik mylimų, bet ir ją mylinčių žmonių.

REKLAMA
REKLAMA

Vaikystėje teko persirenginėti net berniuku

Vis dėlto užsimindama apie savo sėkmės kelią, ji pabrėžė, kad viskas prasidėjo tada, kai ėmė sau prieštarauti. K. Meschino susirinkusiems gerbėjams papasakojo, kad būdama jaunesnė nuolatos kopijavo savo geriausią draugę Agnę, kuri jai atrodė tobula. „Mes su Agne visą laiką leisdavom kartu ir būdavome tokios pat, tik aš būdavau blogesnė jos versija. Vieną dieną tai mane užkniso ir aš taip smarkiai ant savęs supykau, kad nusprendžiau, jog dabar būsiu berniukas. Eidavau į vyriškas parduotuves, rengdavausi kaip berniukas. Buviau pusiau reperė. Tačiau būtent tada aš ir aplinkiniams pradėjau patikti kaip Karolina, o ne kaip Agnės draugė“, – dabar besijuokdama prisimena ji.

REKLAMA

Vis dėlto net ir dabar K. Meschino nedrįstų sakyti, kad puikiai žino, kuo yra dabar ir kuo norėtų būti ateityje. „Iš tiesų, aš ir pati iki šiol savęs ieškau. Dirbu tokį darbą, kur viskas yra laikina. Kol kas gyvenu tik šia akimirka, o kas bus ateityje, dar nežinau. Svarbu rasti tai, kur esi geras, suvokti, kas tau geriausiai išeina ir tada išlipti iš savo komforto zonos bei padaryti kažką, prie ko esi nepratęs ar niekada gyvenime nebandęs. Puikiai suprantu šiuos jaunus žmones – per visa tai esu perėjusi pati“, – pasakojo ji.

Populiarumas ne visuomet atnešė tik geras emocijas

Dabar Karolina yra be galo populiari, tačiau tai ne visada buvo geras dalykas. „Visą gyvenimą turėjau kovą su savimi. Tas populiarumas, apie kurį visą kalba, buvo visada, bet ne visada gerąja prasme. Vaikystėje kentėjau nuo patyčių, nes buvau tamsesnio gymio ir sunkios pavardės. Vienu gyvenimo laikotarpiu netgi melavau, kad mano pavardė yra Meskinytė, o jei važiuodavau atostogų su tėvais, sėdėdavau po skėčiais ir net nesidegindavau“, – prisiminė ji.

REKLAMA
REKLAMA

Kitas sunkus etapas Karolinos gyvenime buvo tada, kai reikėjo įrodyti tėvams, jog jos dabartinė veikla taip pat gali padėti tobulėti. „Buvo labai sunku įrodyti tėvams, kad tai gali būti kažkoks pajamų šaltinis. Nenoriu sakyti, kad tai profesija, nes taip nėra. Visi galvoja, kad normali profesija yra teisininko ar daktaro, o kur dar tėvų, draugų pavyzdžiai. Jautiesi labai įsipareigojęs turėti kažkokį pastovų darbą. O mano situacija – visiškas jovalas. Gali būti, kad mėnesį dirbu taip, kad neturiu kada miegoti, o po to dvi savaites būna taip, kad turiu tik vieną susitikimą per dieną ir neturiu kur dėtis. Tada turiu laiko pagalvoti, kur galėčiau save realizuoti dirbdama papildomą darbą. Turiu labai daug svajonių ir tikslų, tiesiog dabar nespėju realizuoti visko, ką planavau prieš tai“, – pasakojo ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vienas darbas atvėrė daugybę naujų galimybių

Socialinių tinkloų žvaigždė atskleidė, kad anksčiau galvojo, jog grįžusi į Lietuvą taps grafikos dizainere, dirbs mados leidinyje. „Dabar atsirado tam tikri pasiūlymai, kurių atsisakyti negalėjau. Anksčiau nė nebūčiau pagalvojusi apie televiziją – bijodavau pasakyti net eilėraštį prie lentos. 2-3 mėnesius sakiau, kad tikrai nieko panašaus nedarysiu, bet kai pabandžiau, man atsivėrė labai daug durų ir tai buvo viena geriausių patirčių mano gyvenime“, – patirtimi dalijosi K. Meschino.

Karolina džiaugiasi, kad nauji darbai jai ne tik padeda perlipti pačiai per save, bet ir įrodyti sau ir aplinkiniams, kad tai, ką ji daro, iš tiesų yra prasminga. „Dabar mano tėvai tapo didžiausiais mano palaikytojais. Nėra kitų tokių žmonių, kurie šitaip mane palaikytų ir taip džiaugtųsi už kiekvieną mano žingsnį. Man tai – be galo malonu ir miela“ , – laimės neslepia ji.

 

 

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų