REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
13
Katie Rose (nuotr. Instagram)

Pasaulį stebina interneto sensacija tapusios moters išvaizda. Ji jau pravardžiuojama Barbe.

13

Pasaulį stebina interneto sensacija tapusios moters išvaizda. Ji jau pravardžiuojama Barbe.

REKLAMA

Verslininkė Katie Rose kadaise buvo visiškai paprasta moteris. Jos pokyčiai prasidėjo susirgus vėžiu. Bandydama įveikti klastingą ligą Katie susidūrė su depresija. Visomis išgalėmis stengdamasi nugalėti abi ligas,ji suprato, jog privalo apversti savo gyvenimą aukštyn kojomis.

34 metų moteris pirmą plastinę operaciją pasidarė 2016 metais. Tada jai buvo rekonstruotos krūtys. Vėliau Katie tapo priklausoma nuo grožio chirurgijos. Ji ne kartą pasididino lūpas, pasitempė veido odą, pasikoregavo nosį, keletą kartų didino krūtinę bei užpakaliuką.

Tokios operacijos kainuoja ne pigiai, todėl Katie ieškojo būdų, iš kur gauti papildomų pinigų. Ji drąsiai atskleidžia, jog viliodavo pagyvenusius turtingus vyrus tam, kad galėtų pasisavinti jų pinigus.

REKLAMA
REKLAMA

„Sugar Daddies“ vadinami vyrai negailėdavo moteriai pinigų, kad tik ji jaustųsi laiminga, tačiau pasirodo, jog operacijų jai dar ne gana. Katie tikina, kad į kitų nuomonę nekreipia dėmesio – ji nori gyventi taip, kad pati jaustųsi sau graži. Moteris sako, kad nereikia žiūrėti, kiek kainuoja grožio chirurgų paslaugos, nes tai pakeičia gyvenimą ir suteikia pasitikėjimo savimi.

Planuodama, kokios plastinės operacijos norėtų, Katie Rose visada galvoja apie lėlę Barbę. „Manau, kad pati sau esu Barbė“, – rėžė ji užsienio naujienų portalui „The Sun“. Pas grožio chirurgus Katie apsilanko kas pusę metų, o operacijoms jau yra išleidusi apie 30 tūkst. svarų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų